OVVO jeugdkampioenen!!

Zaterdag 16 maart was alweer de laatste zaterdag van het zaalseizoen en dus ook tijd om de balans op te maken. Maar liefst 4 jeugdteams mochten zich aan het einde van de zaterdag kampioen zaal noemen.

Voor de F1 en de A3 was het tot en met de laatste wedstrijd spannend en moest er gewonnen worden om kampioen te worden. En dat deden ze beide! Op overtuigende wijze werd er gisteren gewonnen en was het tijd voor feest! De E1 en de A4 wisten al even dat ze kampioen waren maar zaterdag was het dan eindelijk tijd voor de medailles. De E1 won ook de laatste wedstrijd en kon zo thuis het kampioenschap vieren! De A4 zou de A4 niet zijn als ze al bijna net over de helft van het seizoen kampioen waren. Zij waren de 16e vrij maar hebben zaterdagavond het kampioenschap lekker met elkaar gevierd.

Alle kampioenen van harte gefeliciteerd!!

En voor alle jeugdspelers van OVVO, dank weer voor een heel fijn zaalseizoen en top dat velen van jullie ook bereid waren om in te vallen bij andere teams om te zorgen dat ook die teams compleet waren en/of genoeg reserves hadden. Dat is ook teamsport!!