Ovvo jeugdlid heeft boek geschreven. Komt vrijdag 22 januari uit!!

Op 22 januari is het zover, dan komt eindelijk mijn droom uit! Want op die dag verschijnt mijn eigen boek! Na anderhalf jaar lang schrijven en verbeteren is het zover, Terugkeer van een Opvolger kan daadwerkelijk gelezen worden.

Hoi, ik ben Ellis. Ik ben inmiddels zestien jaar oud en ik zit in de B3. Toen ik veertien was, in de zomervakantie voordat corona begon, ben ik begonnen met het schrijven van een verhaal. Mijn droom was om het naar een uitgeverij te sturen en er een boek van te maken. Dat is gelukt!

Mijn boek heet Terugkeer van een Opvolger. Het is vooral voor kinderen vanaf groep zeven tot en met de derde van de middelbare school. Het is een spannende fantasy die je meeneemt naar Tekea. Hier is een voorproefje, een deel van de achterflap:

Het is een tijd van sterke krijgers en gigantische kastelen. In Tekea heerst al generaties lang dezelfde koninklijke familie. Zij willen maar een ding: meer land veroveren. Gideon is een trouwe jonge dienaar van de koning en heeft net zijn opleiding afgerond. Hij staat op het punt om een belangrijke missie voor de koning te volbrengen. De koning heeft veel vertrouwen in hem. Dan verschijnt ineens Evalien. Zij probeert Gideon ervan te overtuigen om aan haar strijd mee te doen in plaats van vechten in het koninklijke leger van haar oom. Gideon staat nu voor een keuze. Gaat hij met de raadselachtige Evalien mee, of met de koning?

Ik kan niet wachten tot mijn boek verschijnt op 22 januari, jullie ook? Dan zal er nog een bericht te zien zijn met een link naar de webshop waar mijn boek te koop is.