KAMP: OVVO-kamp inschrijf info

Als je in een  E, D. C of B team zit zijn er een aantal belangrijke momenten in een jaar. Je eigen verjaardag, de verjaardag van je ouders en andere familie én het OVVO-kamp!


Het kamp is voor kinderen uit de E, D, C en B-Jeugd. We gaan dit jaar naar een kamplocatie waar plek is voor maximaal 80(!) kinderen. De precieze locatie blijft nog even geheim maar het is wel een stukje rijden! Rond de 150 km/1,5 uur rijden zitten wij van OVVO dit jaar. Een stukje verder dan gewend maar daar krijgen we een prachtige omgeving voor terug! We vertrekken in de loop van de maandagmiddag en zijn donderdag rond het middaguur weer terug. De kosten bedragen dit jaar €75

Als je je hebt ingeschreven krijg je uiteraard nog meer informatie over hoe laat je verwacht wordt, wat je mee moet nemen en hoe er betaald kan worden. Uw inschrijving is pas echt definitief wanneer de betaling voor de betaaltermijn is voldaan. De betalingsinfo en termijn word later bekend gemaakt.

Als laatste willen wij u attent maken op een stukje nieuwe wetgeving. Ook het OVVO-kamp moet zich aan de nieuwe regels van de AVG (algemene verordening gegevensbescherming) gaan houden. Om die reden vragen wij u bij de inschrijving akkoord te gaan met onderstaande beschreven doeleinden.

“Voor een goede organisatie van het kamp is het noodzakelijk dat wij de beschikking hebben over de juiste persoonsgegevens van de kampganger en de contactpersoon in geval van nood. We willen immers iedereen kunnen informeren over de juiste informatie van het kamp. Ook willen wij graag enkele foto’s en filmpjes via de website en social media delen tijdens en na het kamp om het thuisfront een impressie van het kamp te geven en/of om thuis nog eens na te kunnen genieten van wat er allemaal beleefd is. Met dit formulier vragen wij je toestemming om ook de door jou opgegeven persoonsgegevens en portret van de kampganger voor deze doeleinden te gebruiken. Ik geef OVVO/De Kroon toestemming voor de hieronder aangekruiste gegevensverwerkingen. Mijn toestemming geldt alleen voor de hierboven aangevinkte en beschreven redenen, gegevens en organisaties. Voor nieuwe, andersoortige gegevensverwerkingen vraagt onze vereniging mij opnieuw om toestemming. Zonder deze toezegging is deelname aan het kamp helaas niet mogelijk.”

De inschrijving zal morgen open gaan (op MAANDAG 4 MAART) OM 19:30

We hopen dat ook jij weer meegaat dit jaar. Maar wees er snel bij, want vorig jaar waren de toen 68 beschikbare plekken in anderhalf uur volgeboekt!