OVVO Radio Dag 2 (Deel 2)

Bzzzt… kraak … kraak … pfiew … bzzzt … test, test, test … krrrg… 1-2-3 … kraak .. Omega – Victory – Victory – Omega …: Ja, is het gelukt, zijn we live…?!? Jazeker, lieve, geweldige, zéér gewaardeerde, li-la-lu-la luisteraars, we are in het air!!! Dus zingt allen mee uit vollen borst:

 

YIPPIE YA YEE, YIPPIE YA YO …

 THIS IS OVVO RADIO… !!!

 

Ja hoor, we zijn weer hartstikke live vanuit onze studio in de bossen van Esbeek. Ik moest zowaar de vorige uitzending zelf terugluisteren, om erachter te komen tot waar we gebleven waren. Nou, uit ervaring kan ik u vertellen, da’s een goed teken! #datjevanvorennietmeerweetdatjevanachterenleeft #wezijngistermiddagpasvertrokken… #ON-VOOR-STEL-BAAR! #zóveelgebeurd!

 

Na alle inspanningen waren we echt een de lunch toe. Om de eetlust nog verder op te wekken en de spijsvertering te stimuleren, introduceerden we de 18e eeuwse oud-Hollandse lunchdans. Ook voor thuis van harte aan te bevelen om een ieder welkom te laten voelen (“Welkom in de feesttent…!!!) en uw voedsel aanwijzingen te geven voor de weg uw darmstelsel (“Naar links…, naar rechts…!”).

 

De echte, echte, echte kenners onder u, lieve luisteraars, zitten te wachten op het spel, dat ieder jaar vaste prik op de Kampkalender is: Levend Stratego! #vorigjaarNIET… #volgensdekinderen #oohh #echt? #schande! Dit jaar stond deze klassieker weer in het draaiboek… #gelukkigmaar #waarblijvenweanders? Het bleek dat een kip minder waard is dan een gans en dat een bom de geur van rotte ei heeft. #ofzoiets Bezweet keerden we terug op de locatie, waar we opgewacht werden door weer zo’n heerlijk ijsje van Rob van der Wilt #VriendvanOVVOKamp! Superlekker!

 

De rest van de middag was ‘vrij’ gepland. Nou, dat hadden we niet beter kunnen plannen, want de zon scheen overdadig…!!! Waar sommigen gingen luieren in de zon kropen anderen in hun badkleding voor een duik in het ijs-, ijs-, ijskoude water… Wat een geluk, welk een mazzel en wat een weldaad, op Kamp zijn met dit weer! #Karma #whatgoesaroundcomesaround #gunfactor!

 

Vanavond is onze kookploeg echt los gegaan! Uw vaste verslaggever ter plekke heeft diepgravend journalistiek onderzoek gedaan en weet inmiddels wat er met de 6 verdwenen koeien van Boer Bert is gebeurd… Dat was niet heel moeilijk met dit menu: we hebben heerlijke broodjes kippendijen gegeten!!! #zo! #ookweeropgelost! #kleinemoeiteveelplezier #Pulizerprice #kommaardoor! En deze lekkernij werd ons aangeboden door Gertjan Menkveld van Koosenik.nl #ookzo’nVriendvanOVVOKamp!

 

Op dit moment zijn we in blijde verwachting, het is bijna zover… We hebben er zó’n zin in en zien er enorm naar uit… Ik vertel u er graag meer over, maar helaas, helaas, de zendtijd van uw enige echte nieuwszender waar u echt totaal NIETSCH aan hebt, #maardiejetochnietwiltmissen, is weer voorbij. Op de valreep kunnen we nog net een nieuwe spreuk aan u kwijt, de ‘Boerenwijsheid van de dag…’:

 

Je hoeft geen land te hebben

Om een Boer te zijn!”

#iswelzo!

 

Stay tuned: WE’LL BE BACK in de lucht. #MoreFakeNews #laterrrr…!!!! #OVVORadioOut