OVVO Livestream zoekt hulp

Wij hebben jullie hulp nodig!

Voor het komende seizoen zijn wij nog op zoek naar bepaalde spullen die ons kunnen helpen om de livestreams te verbeteren. Wellicht heeft u één van deze spullen en wilt u ons hier blij mee maken.

Wat wij zoeken dit moment:

  • Twee beeldschermen die aangesloten kunnen worden op een HDMI kabel.
  • Portofoons om te kunnen communiceren tussen regie en camera mensen

En onderstaande spullen zouden leuk zijn voor extra:

  • Een extra camera
  • Een extra statief
  • Microfoons voor evt commentaar
  • Mengpaneeltje voor het commentaar
  • Wellicht heeft u nog iets anders waar wij nog niet aan gedacht hadden?

Het is een flink lijstje. Mocht u of uw bedrijf ons wellicht kunnen helpen of u kent iemand die ons zou willen helpen dan horen wij dat graag. U kunt ons bereiken via de mail door een mailtje te sturen naar mediacrew@ovvo.nl

Livestreams in de zaal bij OVVO

Afgelopen seizoen hebben wij met de OVVO Media Crew bestaande uit de vaste crew Jippe Hagenaars, Daan Hoijtink, Job van Keulen, Lukas Neuhaus en Laurens Verkerk een hele grote stap gemaakt. We zijn officieel begonnen met livestreamen in de zaal.


De mediacrew heeft in eerste instantie een belangrijke taak om de wedstrijden van de selectie te filmen voor een latere analyse door de coaches en de spelers. Hier werden vaak ook na de wedstrijden van de doelpunten een video gemaakt en online gezet op ons YouTube kanaal.


Een droom van Laurens Verkerk was al jaren om de livestream te realiseren bij OVVO. En gelukkig is dat afgelopen seizoen werkelijkheid geworden. Samen met hulp van de BKO, Thijs ter Hart, Thijs Manten en TOP werden de kabels gelegd, het scorebord en schotklok uitgelezen en de regiekamer opgebouwd.


En uiteraard het mooie platform vanuit het midden in de zaal waar wij enorm blij mee zijn. Vanaf het platform kunnen wij voor jullie de mooie overzichtsbeelden maken in plaats vanaf onze oude platform in de hoek.


De eerste test livestream werd gedraaid op 22 januari 2022 tijdens de onderlinge oefenwedstrijden.


Afgelopen seizoen hebben wij een seizoen lang goed door kunnen testen en kijken wij daar heel positief of terug. Een werkende scorebord, werkende schotklok, doelpunten herhalingen. En met kers op de taart hebben wij de reserve korfballeague finale tussen Fortuna/Delta Logistiek 2 en Blauw-Wit 2 mogen livestreamen bij OVVO .


Inmiddels zijn we alweer druk bezig met de voorbereidingen voor het komende zaalseizoen. Wij willen de livestreams nog verder verbeteren. Dus houd zeker onze livestreams in de gaten!


Daarnaast wil ik iedereen die ik nog niet genoemd heb enorm bedanken voor jullie hulp tijdens de livestreams! Denk aan filmen, regisseren, helpen bij de opbouw, achter de schermen etc etc.


Mocht jij iets willen of kunnen betekenen voor de mediacrew? Bijvoorbeeld helpen bij het filmen, een andere taak of in de vorm van het verbeteren van de livestream? Stuur dan even een mailtje naar mediacrew@ovvo.nl