OVVO Radio – BREAKING: Kamplocatie onthuld…!!!

Bzzzt… kraak … kraak … pfiew … bzzzt … test, test, test … krrrg… 1-2-3 … kraak .. BREAKY BREAKY:

YIPPIE YA YEE, YIPPIE YA YO … THIS IS OVVO RADIO …  !!!

Wat een geluk, welk een feest: OVVO Radio, Nederlands enige echte legale, onclandestiene en wettelijk toegestane Piratenzender, is terug van weg geweest… Want o, wat duurt dat wachten lang… Zo snel als de inschrijving ging, zo lang duren die tráge dágen (#alliteratie) voordat het kamp begint… Speciaal voor u heeft OVVO Radio ervoor gezorgd dat deze nacht de klok vooruit werd gezet, scheelt toch weer een uur wachten! #allekleinebeetjeshelpen Houdt moed, lieve kampgangers! Iets met ‘o.v.v.o. …’.

Over het thema, beste dierentuinbezoekers, doen inmiddels de raarste verhalen de ronde… Op Twitter, Facebook, Instagram èn Powerpoint is #wiht inmiddels trending! Wat zegt u, u weet  niet wat #wiht betekent…?!? #onderwelkesteenhebjijgelegen? Net zoals het bekende TV-programma ‘Wie is de mol’ de hashtack #widm kent, heeft OVVO Kamp ‘Wat is het thema?’, a.k.a. #wiht Ook OVVO Radio is benieuwd! De schrik was dan ook groot, boeren en boerinnekes, toen uw vaste verslaggever ter plekke onlangs tijdens een GOK (#geheimoverlegkampleiding) meende te horen dat het thema van het OVVO Kamp dit jaar na afloop van het kamp bekend wordt gemaakt… #datmeenjeniet! #hoekàndatnou? #datslaattochnergensop! Gelukkig, lieve prinsen en prinsessen, bleken niet alle filmsterren het hier mee eens, dus de kans is groot dat de vraag #wiht toch spoedig beantwoord wordt!

Na veel speurwerk en gericht onderzoeksresearch is OVVO Radio inmiddels al wel achter de kamplocatie gekomen. We zijn dat ook super trots op deze primeur: OVVO Radio kan bekend maken wáár onze lieve kampgangers dit jaar ondergebracht worden. #wauw #tromgeroffel #dingetje #komtie: Geïnspireerd door het bekende boek ‘Het Pauperparadijs’ nemen we onze lieve OVVO-kindjes mee naar de veenkoloniën in Drenthe! Om precies te zijn: we gaan naar ‘De Hooge Haer’ in Dwingeloo. De subcommissie van de organisatie van de werkgroep, aangestuurd door de stuurgroep, die meer lijkt op een praatgroep, die verantwoordelijk is voor het kiezen van een selectie met het oog op een finale afweging van een geschikte kamplocatie #eh…wattu? #kenudateffeherhalen heeft alle relevantie criteria op een rijtje gezet en uiteindelijk gaf de slogan op website van de Hooge Haer de doorslag:

“… omdat een feestje nou eenmaal niet om 23 uur is afgelopen!”

Dus Dwingeloo en omstreken, maak je op voor een onvergetelijke ervaring! Na 29 april t/m 2 mei zal jullie dorp nóóit meer hetzelfde zijn, zullen generaties lang elkaar de verhalen vertellen als antwoord op de vraag ‘Waar was jij toen het OVVO-kamp in Dwingeloo neerstreek?’ en kunt u zich gaan opmaken voor het indienen van een nominatie voor een UNESCO-Werelderfgoed. Want OVVO-kamp komt naar u tóe deze lente…! #Veronica

Helaas, lieve luisteraars, de zendtijd van OVVO Radio zit er weer op. Maar wees gerust, we blijven voor u op onderzoek gaan naar het antwoord op de vraag der vragen dezer dagen: #wiht? #jewééthetniet Hou vooral die prachtig vernieuwde OVVO-site in de gaten, want het gerucht gaat dat er binnenkort wel weer eens zo’n prachtig introductie-filmpje op verschijnt …. Voor nu: over en uit, terug naar de studio! Later meer nieuws op OVVO Radio!!!

P.S. Er schijnen inmiddels een aantal hints op de site te staan, waardoor je het thema kunt raden… #escaperoom #maakmegek #wievindtdehints? #level2.0