OVVO Radio – dag 1 – deel 2

Bzzzt… kraak … kraak … pfiew … bzzzt … test, test, test … krrrg… 1-2-3 … kraak .. Omega – Victory – Victory – Omega …: Ja, is het gelukt, zijn we live…?!? Jazeker, lieve, geweldige, zéér gewaardeerde, li-la-lu-la luisteraars, we are in het air!!! Dus zingt allen mee uit vollen borst:

 

YIPPIE YA YEE, YIPPIE YA YO …

 THIS IS OVVO RADIO… !!!

 

Wat een geluk, welk een vreugde en wat een mazzel…: HET WEER…!!! #manmanman Waar vorige week de hagelstenen nog op je afgevuurd werden, genieten we nu van 20 graden en de zon! En dit is nog maar het begin! #snelzonnebrandgekocht! #wijdenkenookaanalles! En bij warm weer horen watergevechten en IJSJES! En daarom is het zo fijn dat niemand minder dan Rob van er Wilt himself en in persona ons Kamp gesponsord heeft met ijsjes! Rob is daarmee officieel, formeel en procedureel #VriendvanOVVOKamp! Wilt u ook bij deze club horen #endatwiltu!: meld u aan! We zoeken nog sponsoren voor het fruit! #kommaardoor #gezondesportkantine #endusookgezondKamp!

 

De sfeer is weer heerlijk, de vertrouwde georganiseerde chaos #datkanniet #contradictiointerminis #contrawattu? #laatmaar En, da’s ook nieuws, uw vaste verslaggever ter plekke heeft geconstateerd dat het Kamp nu ècht begonnen is, want… er is een spel gespeeld! #BREAKING #ECHNIE..! De OVVO Politieteams #datzijn… #gast #nouwetenwehetwel! moesten door onherbergzaam gebied eieren in de vorm van fiches #ofandersom? zien te smokkelen. Helaas werden ze hierbij gehinderd door waterballonnen en -pistolen met waterverf. Vanwege de scheikundige formule ‘nat = af’ #wiekentdieniet? #ik! lukte dat maar moeilijk. Het plezier was er niet minder om en de watergevechten na afloop ook niet. #hetbleefnoglangonrustig… #ennat!

 

Na wat vrije tijd was het tijd voor een gezonde dosis aardappels, geserveerd door een uitbater van een frietkar, die zich aan het thema had aangepast. #wàteenlompeboer! #anyhow… Na het luxueuze diner was het tijd voor een Persconferentie. De eieren waarmee hints gekocht kunnen worden, werden verdeeld over de winnaars, dus wie weet…! #nouzewetenechtnognikshoor! Indrukwekkend was het soort van zingen van de B1 dames… #not! #dramatisch #ikzouerm’nberoepnietvanmakenalsikjouwas!

 

En ja, toen was het dus weer tijd voor een spel: Boerenkwartet! Op een vierkant veld, met rechte hoeken, waren vier cirkels gemaakt van zeshoeken, met daarin een soort van cirkel met wisselende vormen. #zietuhetvoorzich? #echtniet? #jehaderbijmoetenzijn! Aanvallers van OVVO Politieteams #ikzegniks moesten voorwerpen uit cirkels van anderen stelen om een kwartet te maken. Uiteraard mocht je dan niet afgetikt worden door de verdedigers. Inderdaad, een spel met aanvallers en verdedigers… #lekkervertrouwd #datconceptsnappenzeallemaal!

 

Op dit moment is er weer even tijd om te relaxen. Tafeltennissen met een korbalbal, tafelvoetbal, een balletje schieten, ff op bed liggen en nòg meer snoep eten #de1eheeftalgekotst #echtwaar!, voetballen, OVVO Radio maken… Ondertussen worden de voorbereidingen getroffen voor een wandelcoördinatentocht. Een watte? Tja, we mogen hier geen dropping doen, dus doen we wandelcoördinatentocht #hetzamijbenieuwen #ikvermoed #stiekemtocheen…?!? Morgen meer nieuws!

 

Helaas, helaas, de zendtijd van uw enige echte nieuwszender waar u echt totaal NIETSCH aan hebt, #maardiejetochnietwiltmissen, is weer voorbij. Op de valreep kunnen we nog net een nieuwe spreuk aan u kwijt, de ‘Boerenwijsheid van de dag…’ Speciaal voor Rob en z’n ijsjes:

 

“Het is pas koud, als de boeren ijs melken…!”

 

Stay tuned: WE’LL BE BACK in de lucht. #OVVORadioOut