OVVO Radio – Dag 3 (Deel 1)

Bzzzt… kraak … kraak … pfiewbzzzt … test, test, test … krrrg… 1-2-3 … kraak .. Omega – VictoryVictory – Omega …: Ja, is het gelukt, zijn we live…?!? Jazeker, lieve, geweldige, zéér gewaardeerde, li-la-lu-la luisteraars, we are in het air!!! Dus zingt allen mee uit vollen borst:

 

YIPPIE YA YEE, YIPPIE YA YO …

 THIS IS OVVO RADIO… !!!

 

Goedemorgen, goedemiddag, goedenavond liefste luisteraars van OVVO Radio en omstreken! #ikbenfan! #vanjullie# Wat heerlijk dat jullie je FM Megahertz kabelCDweer afgestemd hebben op nieuwszender van Nederland! Want tja, u heeft natuurlijk nauwelijks geslapen na die cliffhanger aan het eind van de uitzending van gister. Ik kan u vertellen, dat schept een band, want… wij hebben ook niet heel veel geslapen…!!! #zoheurthet!#vielbestmeehoor! #luistermaar!

Gister hadden we hOOg bezoek: een afvaardiging, delegatie èn een vertegenwoordiging van zowel Het Bestuur als De Selectie kwam op bezoek. Wat super…!!! #OVVOzijnwemetz’nallen…!!! #hebjehemweer… De training door Erwin was een groot succes, bedankt! #wegaanjemissen! #zelfsdetallozemuggenkunnennukorfballen!

 

Vannacht spookte het rondom Esbeek. Precies dat ene moment in het jaar dat je het ècht wilt, tijdens de Spooktocht, rolden de donder en de bliksem door het bos…! #specialeffects #ookdaarwasvoorgezorgd! De hondsdolle, bloeddorstige bewoners konden zich heerlijk uitleven! #vooraldiemetdiekettingzaag #echtwaar! #manmanman #wateengegil! #broekplassers! #ookechtwaar!

 

Die 2e nacht is altijd de rustigste / meest rustige / gerustigste #*doorhalenwatnietlekkerbekt De meeste energie is er echt wel uit en ook al hóef je niet naar bed #hoofdregelvanhetOVVOKamp! toch kan het zomaar verleidelijk zijn… Om kwart voor 4 was iedereen voor de verleiding gevallen… #watjes! Vanmorgen uiteraard weer ochtendgymnastiek… #Kampklassiekersgeoefend #opvoedingvandeE-tjes #wijdenkenookaanalles! En ook: ontbijt met een gebakken eitje! Dank Kookploeg!

 

Na het ochtendspel was het hele soepie #excuus #dezeergewaardeerdePolitieteams dorstig; de temperatuur was letterlijk en figuurlijk behoorlijk opgelopen. En wat doe je dan? Limonade drinken, (familie) Vijvers vol limonade…!!! #VriendenvanOVVOKamp Het spel was best wel een beetje heel erg ingewikkeld, maar onze coppers lukte het toch! #jeverwachthetniet #túúrlijkwel! Allereerst moest een labyrint van gangen in beeld gebracht worden, waarna via die zelfde gangen opdrachten uitgevoerd moesten worden. Het lijkt nu of ik het snap, maar daar ben ik nog steeds niet zeker van… #datverwachtjedanweerwel! #enbedankt!

 

Helaas, helaas, de zendtijd van uw enige echte nieuwszender waar u echt totaal NIETSCH aan hebt, #maardiejetochnietwiltmissen, is weer voorbij. Op de valreep kunnen we nog net een nieuwe spreuk aan u kwijt, de ‘Boerenwijsheid van de dag…’:

 

In een grote mond

zit veel lucht…!”

#iswelzo!

 

Stay tuned: WE’LL BE BACK in de lucht. #MoreFakeNews #laterrrr…!!!! #OVVORadioOut