OVVO Radio – Dag 4 (inc. links naar eerdere delen)

OVVO Radio – Dag 0
OVVO Radio – Dag 1 Deel 1
OVVO Radio – Dag 1 Deel 2
OVVO Radio – Dag 2 Deel 1
OVVO Radio – Dag 2 Deel 2
OVVO Radio – Dag 3 Deel 1
OVVO Radio – Dag 3 Deel 2
OVVO Radio – Dag 3 Deel 3

OVVO Radio – dag 4

 

“…………Bzzzt…..… kraak……..… kraak…..… pfiew……… bzzzt……………………………………”

 

Hoort u het ook… the Sound of Silence… #datbektlekker Het is weer stil in de bossen van Esbeek… Ook het weer heeft zich aangepast: het is 11 graden en het regent… #echtwaar! Weg zijn al die vrolijke geluiden, weg die strak blauwe lucht met zonneschijn… En vooral: weg die heerlijk spelende kinders #enleiding!, die zo’n fantastisch tof Kamp hebben gehad…

 

Dat u uwen radioapparaat toch weer hebt afgestemd op OVVO Radio, siert u, lieve luisteraars. Als je de aflevering van Dag 4 ook luistert, ben je een èchte fan! #lof #hulde #eer Nee, dan ben je een #VriendvanOVVORadio…!!! #eretitel #beterdaneenkoninklijkeonderscheiding Om de stilte de stilte te laten #sstt #koppendicht! fluisteren we nog één keer:

 

YIPPIE YA YEE, YIPPIE YA YO …

 

 THIS IS OVVO RADIO… !!!

 

Na onze laatste uitzending, live en rechtstreeks vanaf het Kamp Galafeest bleef het nog lang onrustig… Indachtig #wiezegdatnog? de hoofdregel van het Kamp, ‘Je hóeft niet naar bed…!’ hebben maar liefst 12 kinders de nacht ‘doorgehaald’. #zozegjedat #vaktaal #Kampjargon En voor het overige kan ik kort zijn: inpakken en wegwezen!

 

De door Snijders Uitvaartzorg gesponsorde busreis was dóódsaai… #hèbjeh’mdoor?

#langovernageacht! Zelfs met keiharde muziek sliepen sommige Kampgangers gewoon door… Dat verdient het grootste respect, dan heb je echt àlles, maar dan ook àlles gegeven op Kamp!

 

Bedankt voor het lenen van de kinders…!!! Het is een grote blijk van vertrouwen als ouders het ‘aandurven’ hun kind mee te geven op OVVO Kamp. #zekermetdezeKampleiding… Want één ding weet je zeker: je krijgt een ander kind terug, dan je meegaf! Dan bedoel ik niet zozeer vermoeider, maar ook met een hele ervaring rijker. Het leven is mooie herinneringen maken! Ik kan u verzekeren: we hebben geleefd…!!! #inthepocket #moeenvoldaan! #nagenieten!

 

Als Kampleiding krijg je met een kind ook een kijkje mee van hoe het er thuis aan toe gaat. Waar het ene kind brood met mes en vork eet, verorbert een ander kind een schnitzel ‘uit het vuistje’. Waar het ene kind pas op de 3e dag vraagt waar de douches zijn, vraagt een ander kind op diezelfde dag wat we nog gaan doen, want dan kan ze vast haar tas gaan inpakken… #prachtigdieverschillen!

 

Het wordt dan nu echt tijd om onze OVVO Radio Studio af te breken. Hij zal in deze vorm nooit meer opgebouwd worden… #watzegjenou? #WTF…?!? Het was een HEEL GROTE EER om 10 jaar lang ‘uw vaste verslaggever ter plekke’ te mogen zijn! #echtwaar! Heerlijk om de grootst mogelijke onzin en slap geouwehoer #nouzegdatwel! de ether in te gooien en tussen de regels door tòch een soort van verslag van het Kamp te doen! #owasdàtdebedoeling? #komt’ienumee!

 

Geen Kamp zonder Kinders; geen Radio zonder luisteraars! #haasteenBoerenwijsheid! #echnie! Dus bedankt, lieve, trouwe luisteraars voor al die jaren afstemmen op de enige echte nieuwszender waar je echt totaal NIETSCH aan had #FakeNews #maardiejetochnietwildemissen. Met een brok in m’n keel #snik #softie! #gaanwenouineenssentimenteeldoen? spreek ik voor de àller àller àllerlaatste keer door mijn OVVO Radio microfoon:

 

#OVVORadioOut!

 

 

“…………Bzzzt…..… kraak……..… kraak…..… pfiew……… bzzzt……………………………………”