OVVO Radio – Kampperikelen …

Bzzzt… kraak … kraak … pfiew … bzzzt … test, test, test … krrrg… 1-2-3 … kraak .. BREAKY BREAKY: 


YIPPIE YA YEE, YIPPIE YA YO … 

THIS IS OVVO RADIO …  !!! 


Hoe lieflijk zijn de zoete tonen van uw volautomatische en vanzelf-een-melding-gevende OVVO Radio App, want JA: OVVO Radio is BACK IN THE AIR …!!! Tsjongjejongejongejongejongejonge #zoekdespelfout wat héérlijk om weer de ether te mogen verfraaien / vervuilen #watjíjwilt met het laatste nieuws over het uniek, geweldige, fantastische, superleuke, grandioze, ongeëvenaarde, uitmuntende #zokan’iewelweer #deboodschapisduidelijk OVVO Kamp…!!! U zat er natuurlijk massaal en met z’n allen op te wachten: wanneer is er weer nieuws over het OVVO Kamp…?!? OVVO Radio heeft uiteraard de primeur #wieanders: hou je vast aan de lucht, ga er maar weer eens goed voor zitten of blijf gerust lekker liggen: er is nieuws over het OVVO Kamp!


Uw vaste verslaggever ter plekke had namelijk bedacht: geen OVVO Kamp zonder voorbereiding. (#da’slogisch) Dus die OVVO Kampleiding zal toch een keer moeten gaan overleggen over hoe en wat. En meestal doen ze dat al in januari. Dus sinds 1 januari jl. zat uw vaste verslaggever ter plekke verdekt verstopt in de OVVO Kantine om de OVVO Kampleiding op heterdaad te betrappen. U denkt dat er een nieuw koffiezetapparaat in de kantine is voor betere koffie? Welnee, niet zo naïef, heeft niks met koffie te maken! De uitgespaarde ruimte bood uw vaste verslaggever ter plekke een prima geheime verstopplek! #Japiebedankt! #Fokker4ever #Jaapisvanons


En ja hoor, onlangs was het weer zover: een GOK, u weet nog wel, een Geheim OVVO Kampoverleg. #doenzedatindekantine? #lekkergeheim… Bekende leden der OVVO Kampleiding verzamelden zich een soort van semi-onopvallend in de kantine. Maar … er waren ook veel onbekenden bij… Hùh…?!? Verschillende, nog niet eerder in het kader van het OVVO Kamp gesignaleerde sujetten #suwàtten #proatffnormaolmán zaten tussen diehard oldschool Kampleiding… Uw vaste verslaggever ter plekke raakte compleet, totaal en ook nog volledig in verwarring: wat dit nou een GOK of niet…?!? Maar ja, er werd toch echt overlegd over het OVVO Kamp. En als er overlegd wordt over het OVVO Kamp, dan mag je toch spreken van een OVVO Kampoverleg…?!? Geen OVVO Kamp overleg zonder overleg over het OVVO Kamp…#jatochnietdan? Dus ik neem de gok: het was een GOK!


Uw vaste verslaggever ter plekke spitste zijn oren en hoorde allerlei uitspraken die zijn oren deden klapperen (klapperendegespitsteoren… #hóedan???): “En als we nou een keer een kamp doen zònder thema?”, “Conclusie: er kunnen dus maar 60 kinderen mee.”, “PindakaasPappa’s en MargarineMoeders”, “Of toch ‘De boerderij’?”, “De aftelklok op de nieuwe site gaat niet werken, geeft storing.”, “Ouders te gast op het Kamp, zogeheten ‘KGO’s’.” (#KampGastOuders), “Dus de inschrijving start ergens half februari, toch?”, “Sponsering in natura”, “We zoeken dus nog jonge meiden als leiding en een paar HOBO’s (#’Heel-OVVO-Bakt’-Ouders) voor in de keukenploeg…”, “Maar ben je dan per dàg de mol, of tijdens het héle kamp?”, “Gewoon die aftelklok op de site zetten en maar zien wat er gebeurt…”. 


U begrijpt, het is ònmogelijk om een hele GOK in één radiouitzending weer te geven. Dus wat er nou uiteindelijk besloten is, houdt u nog van uw vaste verslaggever ter plekke tegoed. Want helaas, de ‘zendtijd voor sportieve partijen’ zit er alweer op. Haal uwen OVVO Radio App definitief uit de sluimerstand en blijf gekluisterd aan uw radio. Cause OVVO Radio comes back in the air!!! #waarommoetdatnouweerinhetengels #nietomdathetmoetmaaromdathetkan #OVVORadioout