OVVO Radio – #VriendenvanOVVOKamp!

Bzzzt… kraak … kraak … pfiew … bzzzt … test, test, test … krrrg… 1-2-3 … kraak .. Omega – Victory – Victory – Omega …: Ja, is het gelukt, zijn we live…?!? Jazeker, lieve, geweldige, zéér gewaardeerde, li-la-lu-la luisteraars, we are in het air!!! Dus zingt allen mee uit vollen borst:

 

YIPPIE YA YEE, YIPPIE YA YO …
THIS IS OVVO RADIO… !!!

 

Welk een spanning, welk een opwinding, welk een niet te stuiten ‘ik-heb-er-ZÓ’N-zin-in – gevoel’ doorstroomt onze blauw / witte aderen, want het Kamp der Kampen gaat bijna van start… Nauwelijks bijgekomen van Koningsdag #lees:nogzobrakalsbagger #alleendaaromal:WillemdeLaatste! staat het leukste Kamp op het punt van beginnen…!!!

 

Uw vaste verslaggever ter plekke is weer voor u op pad gedaan en heeft zich weer uitgeleefd in diepgravende onderzoeksjournalistiek avant la lettre #weetooknietwatdatis #klinktleuk #toch? En wat bleek: er is iets nieuws bij dit Kamp! Ja ja, een heuse wereldprimeur, sensationeel nieuws, ga er gerust even goed voor zitten. Het bleek namelijk dat de prijzen van Kampboerderijen en vooral van het eten tegenwoordig de pan uit vliegen… #heeftuh’m? #eten #depanuitvliegen #goedhè? #dank! Tegelijkertijd willen we de prijs voor het Kamp zo laag mogelijk houden! Dus wat te doen…?!?

 

Ik verwacht binnenkort een nieuw spandoek in onze hal, naast dat van Henk Fokker #clubicoonvanberoep. En op dat spandoek staan de woorden ‘JACQ IS VAN ONS!!!’ Want deze ervaren rot #liefmensvanberoep bedacht het idee van sponsoring… Vanuit het idee van ‘samen spelen, samen delen’ heeft ze een oproep gedaan en zowaar: het heeft gewerkt! Daarom stelt OVVO Radio graag haar zendtijd ter beschikking om deze sponsoren in het zonnetje te zetten, tijd voor een commercial break!

 

  • Maakt u zich zorgen of de kinders op kamp wel genoeg te drinken krijgen? Wees gerust, ook daar is aan gedacht. De ouders van Fay Vijver #a.k.a.DuracellFay sponsoren de limonade op het Kamp! Alleen daarom al verwachten we alle ouders in het nieuwe seizoen als supporters bij OVVO 4, waar vader Mickey zijn rentree bij OVVO gaat maken! #blijmee!

 

  • En maakt u zich zorgen of er wel genoeg te eten is? Relax, don’t worry, er is in voorzien! Want good old Gertjan Menkveld stelt niet alleen zijn zoon Robin ter beschikking aan het Kamp #nognietvandewetenschap #datkunjenietmaken #hebhetalgedaan…, maar vanuit zijn bedrijf Koosenik.nl ook van alles en nog wat om te eten! En als je weet dat zijn motto is ‘Er is geen kookkunst zonder liefde’, dan weet u wel dat het goed zit met de kwaliteit! #dank!

 

  • En heeft u de oproep gemist welke ouders de kinders naar de kamplocatie willen rijden? Relax, ook dat is geregeld…!!! #manmanman #overalaangedacht! Want dankzij de ruime bijdrage van Snijdersuitvaart.nl zal ook dit jaar een bus, bestuurd door niemand minder dan Paul Hoitink himself, de kinders veilig naar Kamp brengen! #wauw! #ofzeookterugkomen…

 

Raakt u ook zo geïnspireerd door de familie Vijver, Gertjan Menkveld of Snijders Uitvaarzorg…?!? Meld u dan nú aan als lid van de #VriendenvanOVVOKamp! Eeuwige roem, eer en nog veel meer zijn uw deel èn uiteraard een eervolle vermelding op het nieuwe #VriendenvanOVVOKamp-bord in onze hal! #enwiewildatnouniet…?!?

 

Helaas, helaas, de zendtijd van uw enige echte nieuwszender waar u echt totaal NIETSCH aan hebt, #maardiejetochnietwiltmissen, is weer voorbij. #balen! #nual? #tsjongewatgaatdatsnel Maar stay tuned, hou u OVVO RApp op uw beginscherm staan en zet alle meldingen, berichten en notificaties aan: WE’LL BE BACK in de lucht. #OVVORadioOut