OVVO Radio – We zijn weer begonnen #metdevoorbereidingen!

Bzzzt… kraak … kraak … pfiew … bzzzt … test, test, test … krrrg… 1-2-3 … kraak .. Omega – Victory – Victory – Omega …: Ja, is het gelukt, zijn we live…?!? Jazeker, lieve, geweldige, zéér gewaardeerde, fantastische, lid-van-verdienste-waardige luisteraars, we are in het air!!! Uit het diepst van m’n tenen #datkanniet #contaminaliteratie:  

YIPPIE YA YEE, YIPPIE YA YO …

THIS IS OVVO RADIO… !!!

Lief, lieve, liefste luisteraars aller tijden, wat fijn, fantastisch en fabuleus #driekeerf #neenietdrie’keerf’#watdanwel?#driekeer’f’ #hemh’m #houdth’m #waargáátditover #endóór dat u op uw portabel en mobiele device bij de OVVO Radio App #a.k.a.OVVORApp ‘Meldingen aan’ hebt staan, want zo weet u nu gelijk, meteen en direct dat OVVO Radio back is in the air! #zinlooptniet #boeie!

De trouwe luisteraars onder u #enwieisdatniet? weten dan natuurlijk al hoe laat het is…!!! #hoezo? #waaromwilikdatweten? #hoelaat? Want als aan het begin van het jaar OVVO Radio weer in de lucht komt, dan betekent dat maar één (zegge ‘1’) ding… Inderdaad lief, lieve, liefste luisteraars, u raadt het goed: de voorbereidingen voor het allerenigste #isgeenwoord #watdanwel? #allerenige! #datook! Kamp aller Kampen, het Kamp dat de lat zó hoog legt dat alle andere kampen er bij verkrampen #mooigezegd #kampenverkrampen #maarhetslaatechtnergensop #sowhat! zijn begonnen!!!

Weest blijde ende verheught uwenselven, ook dit jaar is het weer gelukt om een groep diehard OVVO leden zo gek te krijgen om bij de Kampleiding der Kampleidingen aan te sluiten. Het was een ware strijd om er tussen te komen. #wiewildatnouniet? Daarom hebben we dit jaar een extra bijzondere en speciale Kampleiding. Het is weer een prachtige mix van seni- , medi- en junioren #vanjongenouddus, van ervaren rotten en jonge guppies, van talloze geslachten en meervoudige persoonlijkheden #MBTI En ik kan u verzekeren: wij hebben er zin in…!!! #jeverwachthetniet #owachtff #tochwel!

Dus voor degenen die het nog niet hadden gedaan: cancel die reservering voor dat huisje maar in de meivakantie, laat die huttentocht maar zitten, annuleer die vlucht of die trein, want van 1 t/m 4 mei gaan we (alle B t/m E-jeugd) op OVVO Kamp…!!! Dus hou de site in de gaten voor meer nieuws over de inschrijvingsdatum, het thema, de leiding, de locatie en nog veel meer. En speciaal voor onze nieuwe leden of voor alle luisteraars die er geen genoeg van kunnen krijgen #iedereendus!, kijk gerust hier of hier of hier of hier of … om een indruk van ons Kamp te krijgen… #manmanman #wàteenenergie!

Helaas, helaas, de zendtijd van uw enige echte nieuwszender waar u echt totaal NIETSCH aan hebt, #maardiejetochnietwiltmissen, is weer voorbij. #balen! #nual? #tsjongewatgaatdatsnel Maar stay tuned, hou u OVVO RApp op uw beginscherm staan en zet alle meldingen, berichten en notificaties aan: WE’LL BE BACK in de lucht. #OVVORadioOut