OVVO start op 31 maart met GoldenSports: samen buiten bewegen voor 55+

Gestimuleerd door het Gemeentelijk Sportakkoord gaan we iedere week op donderdagmorgen van start met Goldensports. Deze training is er het hele jaar door, ook in de zomervakantie.


GoldenSports: iedere week, samen buiten bewegen op en rond onze kunstgrasvelden. Onder begeleiding van een al aangetrokken professionele trainer zal er op een plezierige wijze gewerkt worden aan coördinatie, spierkracht, conditie, lenigheid en zal ook een spelvorm niet ontbreken. Klik hier voor een informatiefilmpje


Een leuke en gevarieerde training voor alle 55+ uit Maarssen. Zonder vaste verplichtingen, je betaalt alleen als je komt. Na afloop drinken we samen koffie voor wie dat wil.


Stichting GoldenSports helpt ons met de methodiek en bij de opzet van deze training.


Een belangrijk onderdeel is het werven en motiveren van 55+ uit Maarssen om mee te doen aan de training. We gaan binnenkort jullie hulp daarbij vragen.


We zoeken naast de trainer twee vrijwilligers (55+) die mee willen gaan doen met de training en ons gaan helpen bij de werving van de deelnemers en de administratie van de deelnemers bij de training. Deze taak kost ongeveer een uur per week, naast het meedoen aan de training. De vrijwilliger kan gratis meetrainen.


Ben je handig met de computer en vind je het leuk om deze taken te doen, meld je dan aan bij Hedde en Jenneke Brouwer via Goldensports@ovvo.nl en we nemen contact met je op.