OVVO Superleague mixtoernooi

Op zaterdag 15 mei was het weer zover, het OVVO Superleague mixtoernooi. De weersvoorspellingen waren niet je van het maar op een paar spetters na was het heerlijk vertoeven op het OVVO veld.
In de ochtend waren Blauw-Wit, TOP, Dalto en Team NL naar het OVVO veld gekomen om hun kunsten te laten zien. Met een zonnetje en muziekje erbij was het heerlijk vertoeven op het veld. 


Het was duidelijk dat de trainingsarbeid in de afgelopen weken beperkt is geweest voor alle teams en dat er ook weinig wedstrijdritme was. Dit resulteerde wel in een spannend toernooi met nipte overwinningen en gelijke spelen waardoor het tot het eind toe niet duidelijk was wie er met de overwinning van het mixtoernooi D-E vandoor zou gaan.  Uiteindelijk moest het doelsaldo net als bij het vorige mixtoernooi voor de D-E teams de doorslag geven. 

Na 4 speelrondes was de einduitslag voor het D-E toernooi:
1. Blauw-Wit
2. Team NL
3. TOP
4. Dalto

Na de lunch was het de beurt aan de A-C teams en met een kleine toevoeging vanuit de D1 om de teams compleet te kunnen laten beginnen. Het speelveld bestond hier uit OVVO die vanuit haar eigen thuisbasis het op moest gaan nemen tegen PKC, Fortuna en KZ. De rust van de afgelopen weken had deze teams blijkbaar goed gedaan want er werd flink op los gescoord tijdens de wedstrijdjes. Natuurlijk hielp het ook dat de doelpunten van de C teams hier dubbel telden maar dan nog waren scores van 9-10, 5-12 en 13-9 geen uitzondering. Er werd weer heerlijk gespeeld en lekker gecombineerd en kijkend naar de blije gezichten op het veld een hoog gehalte van korfbalplezier!

Na 4 speelrondes was de uitslag van het A-C toernooi:
1.  Fortuna
2.  KZ
3. PKC
4. OVVO

Op zaterdag 29 mei zal er weer een thematraining zijn en op 12 juni hopen we ook nog een heel leuk programma voor de jeugd neer te gaan zetten. Zaterdag 26 juni kan ook alvast in de agenda gezet worden voor oefenwedstrijden in verband met volgend seizoen. Meer info daarover volgt spoedig.

Last but not least, Thijs, Paul, Mario en Wiebe bedankt voor het fluiten vandaag. Zonder scheidsrechters is een wedstrijd spelen immers niet mogelijk!. Mirjam, Jeroen en Paul dank voor het bemensen van het wedstrijdsecretariaat tijdens toernooi en Naomi, Ellen, Sabine & Ronald bedankt voor het bemannen van de “koek&zopie” tent en Anneke en Barry voor de voorbereidingen mbt koek&zopie tent. Het was weer een topdagje bij OVVO. Het voelde bijna weer als een beetje normaal doordat op het achterveld ook de selectie nog een onderlinge oefenwedstrijd speelde. 

Hieronder vinden jullie de foto’s die zijn gemaakt tijdens het mix toernooi: