OVVO YouTube-kanaal 10 jaar!

Op 26 november 2009 startte OVVO met hun eigen YouTube kanaal, die week was OVVO voor het eerst in de geschiedenis van de club gestart aan de hoogste competitie van Nederland. Op 21 november speelde het vlaggenschip tegen Fortuna uit Delft. En de hele wereld mocht het weten, de eerste beelden op ons kanaal waren dan ook van de wedstrijd tegen Fortuna.


De league periode duurde helaas maar een jaartje. Maar na 3 seizoenen hard vechten konden wij de promotiebeelden delen op ons kanaal:


In de daarop volgende jaren werd ons kanaal voor meer dingen gebruikt. Zo hebben wij twee mooie seizoenen van “OVVO-tv” gehad. Waarbij verschillende zaken rondom de vereniging en voornamelijk de selectie in beeld werden gebracht.


Een van de best bekeken video’s is nog altijd de apotheose tegen DVO, in de slotseconden werd de winst gepakt. Onbetaalbare momenten!


Ook hebben we een promotiecampagne voor onze eigen clubheld Ome Jan Brouwer gehad:


Ook andere activiteiten kunnen worden teruggekeken op ons kanaal, zo gaan we elk jaar op kamp met de jeugd en sinds een aantal jaar zijn de avonturen die daar beleefd worden terug te kijken op YouTube.


Maar ook onze meest belangrijke leden zijn op ons kanaal te vinden. 1x per jaar spelen zij DÉ wedstrijd van het jaar met en tegen de selectie. Ons eigen G-team:


Naast korfballen houden wij ook wel van een feestje, en verschillende artiesten zijn de afgelopen jaren op bezoek geweest bij OVVO. Eentje waar we trots op mogen zijn is Henk Dissel!

We daagden, in het kader van de Nationale Sportweek, de Rotary Club Maarssen (met succes!) uit om bij OVVO te komen korfballen:

En tenslotte namen we afgelopen seizoen afscheid van Martijn Roos die met verdiend korfbalpensioen ging:


10 jaar, 309 abonnees (dit mogen er meer zijn!), 184 video’s en 214.262 weergaven later zijn wij nog steeds springlevend en actiever dan ooit. Ook dit seizoen zullen er weer verschillende video’s op het kanaal verschijnen waaronder alle goals van de selectie bij thuiswedstrijden, feestjes en het kamp!