Pim Blaauw nieuwe accommodatiebeheerder van OVVO en Luck Raeck.

Wij zijn bijzonder verheugd te kunnen melden dat Pim per 16 oktober a.s. de werkzaamheden als beheerder zal overnemen van Dirk de Graaf die bijna 5 jaar tot aan zijn pensioen in oktober die taak met plezier en waardering heeft vervuld.

De laatste jaren kregen wij van diverse buitenstaanders te horen hoe knap onze accommodatie erbij lag.

Met Pim nu ook overdag aan onze zijde (formeel 14 uur per week en 26 uur bij Luck Raeck) zal het zeker goed komen en het klusteam met louter gepensioneerden zal hem waar nodig graag helpen.

Op de foto tekende Pim de overeenkomst in bijzijn van Henk Fokker, beoogd verenigingsbestuurder en als voormalig selectielid nauw verbonden met Pim en Hedde Brouwer als vertegenwoordiger van het stichtingsbestuur, formeel de werkgever van Pim.  

Wat weten we van Pim:
Pim is al 15 jaar bij ons; werd door Frank Backx gevraagd toen hij actief was bij v.v. Maarssen als verzorger.

Hij kwam in het eerste jaar van Erwin als trainer/coach.

In die tijd combineerde hij de selecties van v.v. Maarssen en van ons. Spelers konden bijvoorbeeld bij v.v. Maarssen getapet worden voor de training. Op zaterdag zat hij op de bank bij ons en op zondag bij v.v. Maarssen.

De 1e wedstrijd van Pim bij OVVO (DKV Victoria uit op het veld) is de enige keer dat Pim is weggestuurd (de hele bank moest weg omdat de scheidsrechter niet wist wie een bepaalde opmerking had gemaakt.

Pim maakte alle promoties mee vanaf de overgangsklasse tot de korfballeaque en nu helaas ook de weg weer terug met de ambitie om naar de Hoofdklasse terug te keren

Pim is altijd erg geliefd binnen de selectie. Veel oud-spelers komen nog geregeld bij Pim langs als ze ergens last van hebben.

Pim blijft natuurlijk de verzorger voor onze selectie maar doet nog zoveel meer bij ons.

In alle opzichten en van beide kanten beslist een heugelijk feit.