RTC Selecties: (RTC-seizoen is van januari tot en met december)

Ieder jaar proberen spelers van verenigingen een plaatsje te bemachtigen in het RTC-team (Regionaal Talenten Centrum) van de regio waarin ze spelen. OVVO valt in principe onder regio Zaanstad (Noord-West), er zijn drie leeftijdscategorieën waar men zich voor kan inschrijven.


Spelers jonger dan 19 jaar (NW <19 jaar, max leeftijd 18 jaar)

Spelers jonger dan 17 jaar (NW <17 jaar, max leeftijd 16 jaar)

Spelers jonger dan 15 jaar (NW <15 jaar, max leeftijd 14 jaar)


Spelers onder 15 jaar hebben de keus om zich op te geven voor 3 locaties (locatie Zaanstad, locatie Amsterdam of locatie Oost, welke locatie kan per jaar verschillen). Spelers onder 17 en 19 jaar spelen altijd bij KZ (regio Zaanstad).  


RTC-selecties 2021 – 2022:


Ook dit seizoen, begin vorig jaar, hebben deelgenomen aan deze selecties en het is een aantal OVVO-spelers gelukt om een plaatsje te bemachtigen in het RTC-team van hun leeftijdsgroep. 


RTC NW <19 jaar: Job van Keulen


RTC NW <15 jaar: Roos Maatman, Sarah Maat, Jelmar Siebes, Jeroen de Rooij en Milan Siebes (deelname regio Amsterdam, locatie Blauwwit in Amsterdam)

 
Inmiddels hebben er toernooien plaatsgevonden in de herfstvakantie en de afsluiting van het RTC jaar in Rotterdam, de Challenge. Een eindtoernooi waar alle talenten van Nederland bij elkaar komen en waar uiteindelijk ook het Nederlands Team <17 en <19 jaar uit voortkomen. Er werden mooie uitslagen behaald met de teams waar onze jeugdspelers in uitkomen, helaas geen top noteringen, dat is jammer maar het plezier op deze dag zal er niet minder om zijn geweest. Dit zijn unieke toernooien om als speler mee te maken, hoop dat jullie ervan genoten hebben. Als vereniging mogen wij trots zijn op onze talenten.


Super gedaan Job, Roos, Sarah, Jelmar, Jeroen en Milan!


RTC-selecties 2022 – 2023:


Inmiddels is het KNKV gestart met de RTC-teams voor het komende RTC-seizoen, de volgende spelers hebben zich aangemeld: 

RTC <19 jaar: Job van Keulen

RTC <17 jaar: Lindy Diependaal, Jelmar en Milan Siebes

RTC <15 jaar (regio Zaanstad): Jeroen de Rooij

RTC <15 jaar (regio Amsterdam): Sarah Maat, Roos Maatman, Gijs Hagenaars en Jurre van Keulen


Allemaal heel veel succes!


Laurens Verkerk is door het KNKV gevraagd om trainer/coach te worden van het RTC <15 jaar (regio Amsterdam). Een nieuwe uitdaging die hij graag combineert met OVVO C1. Laurens, ook voor jou heel veel succes!


Gr. Bertina v.d. Putten


JC OVVO