Scheidsrechters hebben ‘m weer verdiend

De KNKV scheidsrechters van OVVO, soms zichtbaar bij wedstrijden van OVVO thuis maar meestal onzichtbaar fluitend ergens in het land, hebben de penningmeester weer blij gemaakt. OVVO moest, volgens de zgn. Rompregeling Arbitrage, in de zaal 65 wedstrijden fluiten of beoordelen in de wedstrijdsport. Daarbij leverden ook de 21 jurytafels voor OVVO 1, 2 en de B1 een half punt per wedstrijd op. Uiteindelijk is de teller op 67 blijven steken wat een kleine €50 bonus voor OVVO oplevert.


Daarnaast schreven zich soms geen externe scheidsrechters in voor wedstrijden van OVVO 4, A1 en C1. Die moeten wij dan zelf fluiten maar dat levert dan €35,70 per wedstrijd op. In totaal 10 wedstrijden dit zaalseizoen goed voor €357.


In totaal kan OVVO dus ruim €400 bijschrijven wat een dansende penningmeester oplevert. Een applausje voor de KNKV Scheidsrechters van OVVO: Stijn Augustinus, Jaap (de dansende penningmeester en tevens scheidsrechter, beoordelaar en juryvoorzitter) van Bruggen, Gert Dingemans, Wiebe Dijkstra, Rick Nederend, Jan Willem Scholtens en Tako Zoutman.