Selectie Adoptie Plan

Afgelopen weekend is de zaalcompetitie weer van start gegaan en alle korfballers hopen op een coronavrije zaalcompetitie. Twee weken geleden is de selectie op trainingsweekend geweest en daar heeft SAP het daglicht gezien.

Van de selectie zijn er momenteel 9 spelers die al een jeugdploeg training geven en coachen. De selectie spelers die nog geen jeugdploeg trainen gaan een jeugdploeg adopteren. Wat is de bedoeling van SAP. De selectiespeler gaat wedstrijden bezoeken van de adoptie ploeg. Na afloop kunnen spelers vragen stellen aan de selectiespeler en geeft de selectiespeler tips en tricks, dit allemaal onder het genot van een sappie. Daarnaast gaat de selectiespeler één of meerder trainingen geven. SAP mag natuurlijk ook buiten het korfbal ingevuld worden door een leuk teamuitje te organiseren of een teamuitje bij te wonen. Dit allemaal natuurlijk in overleg met de trainers van de jeugdploeg. De trainers van de jeugdploegen zijn inmiddels op de hoogte gebracht van SAP via de trainersapp. Hierbij een overzicht van de invulling van SAP:

A3 – Willemijn

A4 – Marnick

B3 – Door

C2 – Nicky

C3 – Pieter

D1 – Mark

D2 – Wouter

E1 – Samantha en Rianne

E2 – Samantha en Rianne

E3 – Erwin

E4 – Erwin

F1 – Chantal en Nikki

F2 – Chantal en Nikki

Ik weet uit betrouwbare bron dat het eerste bezoek al heeft plaatsgevonden, Wouter was bij de wedstrijd van zijn de D2 en die zag een hele spannende wedstrijd eindigen in een 0-1 overwinning. Hier het bewijs:

SAP ze allemaal en heel veel plezier dit zaalseizoen.

Erwin