SOS – OVVO – SOS

BLIEP BLIEP BLIEP BLIEEEEEEEP BLIEEEEEEEP BLIEEEEEEEP BLIEP BLIEP BLIEP …

OFTEWEL DIT IS EEN NOODOPROEP !!! 


Beste OVVO leden

Graag vragen wij jullie aandacht voor het volgende. Is het niet zo dat we allemaal op korfbal zitten omdat we het allemaal zo’n leuk spelletje vinden, graag sporten met anderen en natuurlijk wedstrijden willen winnen?? Is het niet zo dat om te kunnen spreken van “Op Volharding Volgt Overwinning “ er wekelijks noeste trainingsarbeid verricht moet worden om nog beter te worden qua korfbalspel, afronding en teamspirit? Winnen willen we allemaal!! Toch?

Een onmisbaar element in dit geheel zijn de trainers en coaches die de spelers (m/v) helpen zich te verbeteren en met plezier te kunnen laten korfballen. 

Helaas moeten wij op dit moment constateren dat nog niet alle jeugdteams zijn voorzien van een trainer op dit moment. Daar balen we enorm van en daarom ook deze noodoproep! We zijn dringend op zoek naar trainers voor de A2, C3 en de E3. Voor de A2 en E3 hebben we voor 1 van de 2 trainingsavonden al iets weten te regelen maar de C3 staat op dit moment nog stuurloos op het veld. Lieve mensen van OVVO, dit kan toch echt niet!! 

Bij deze dan ook de oproep aan een ieder om te kijken wat je hierin kunt betekenen om deze 2 teams uit de brand te helpen. Mocht je niet elke week kunnen cq maar 1 avond in de week willen dan hoeft dit echt geen probleem te zijn. Met een groepje kun je het ook oplossen zodat je samen zorgt dat er elke week een trainer voor de groep staat. Bedenk ook dat je zelf jarenlang een trainer voor jouw team hebt gehad dansel het zelf ook wel erg fijn vind dat er een trainer voor jouw team is.  Hoe kun jij ons nu helpen?? Help een leuk jeugdteam aan een trainer en/of coach en maak dat ze hun hobby (en ook de jouwe!) wekelijks vrolijk kunnen uitoefenen en stapje voor stapje vooruitgang boeken. 

Alleen samen kunnen we korfballen! 

de JC