Succesvolle voorjaarsvergadering en nieuwe voorzitter

We zijn verheugd om te berichten over de succesvolle voorjaarsvergadering die onlangs plaatsvond op 3 juni 2024. De grote opkomst was een mooi teken van de betrokkenheid en inzet van onze leden. Er was een grote groep jeugdleden bij de vergadering aanwezig en daar is het bestuur heel blij mee.


Tijdens de vergadering hebben we afscheid genomen van Henk Fokker die uitgetreden is als bestuurslid. Na zijn actieve korfballeven heeft Henk het bestuur versterkt met zijn kennis van korfbal. Henk Fokker is een boegbeeld van de vereniging die altijd zeer betrokken is geweest. De leden hebben vervolgens in de vergadering massaal hun waardering uitgesproken over de rol die Johan Dorst de afgelopen jaren heeft gespeeld als voorzitter van OVVO. Johan was nadrukkelijk aanwezig en heeft de positieve visie van OVVO tot leven gebracht. ‘#OVVO zijn we met z’n allen’ en ‘De beste versie van jezelf te kunnen zijn.’ Daarnaast heeft hij veel jeugdleden een fantastisch kamp bezorgd en was hij een graag geziene gast bij het G-korfbal. We willen hen beiden bedanken voor hun waardevolle bijdragen aan onze vereniging door de jaren heen.


Na het aftreden van Henk en Johan is Jan Willem van Keulen aangetreden als voorzitter.


In het grote gat dat Johan achterlaat ben ik (Jan Willem van Keulen) aangetreden als nieuwe voorzitter. Sinds mijn zesde jaar ben ik al lid van OVVO en toen ik ging studeren ben ik gestopt met spelen. Toen Esmée ging korfballen ben ik weer actief lid geworden en daarna ben ik actief geweest als lid van de jeugdcommissie en als trainer/ coach van de teams van Job en Jurre. Het hele gezin is actief binnen OVVO, want ook Kirsten is op zaterdag betrokken bij de kangoeroes en de selectie. OVVO is een hele mooie vereniging waar op het moment veel mooie nieuwe initiatieven ontplooid worden om de jeugd beter te laten korfballen. Het is mooi om te zien dat zoveel leden zich hier ook hard voor willen maken.

Jan Willem van Keulen


Na het aantreden van Jan Willem hebben verschillende commissies inspirerende presentaties gegeven, waarbij ze hun ambitieuze plannen voor de komende periode hebben gedeeld. Met de commissies bouwen we verder aan het beter laten korfballen van alle spelers, en verdere groei van het aantal leden.


We zijn ook blij te kunnen melden dat onze financiële positie goed is; onze begroting staat in de plus. Dit geeft ons de mogelijkheid om onze doelen te realiseren en verdere groei en ontwikkeling van onze vereniging te ondersteunen.


Aan het einde van de avond is besproken welke initiatieven er zijn ontplooid om de jeugd beter te laten korfballen. We zijn blij dat: de jeugdcommissie goed bemenst is, alle jeugdspelers voor de kerst tweemaal individueel getraind gaan worden door topspelers, er fysieke trainingen gegeven gaan worden, er een aparte wervingscommissie is en er actief gekeken wordt hoe we leden meer kunnen betrekken bij alle initiatieven. 


Nogmaals dank aan iedereen die aanwezig was en bijdroeg aan deze succesvolle vergadering. Samen kijken we uit naar een veelbelovend nieuw seizoen voor onze sportvereniging!


Met sportieve groet,

Het bestuur