#KAMPIOEN_EN_OVVOSUPPORTER_ZIJNWEMETZIJNALLEN!!

Zaterdag 18 november stond in het teken van de OVVO supportersdag!! Het mocht dan wel met bakken uit de hemel komen op zaterdag maar binnen in de OVVO hal was het gezellig en vol!

 

Maar liefst 90 jeugdleden hadden zich opgegeven om lekker een patatje en drankje te komen doen in de kantine. Het was achter de bar en in de keuken dan ook keihard werken om iedereen van een hapje en drankje te voorzien. Niet alleen de jeugd kwam in grote getale bij OVVO  eten maar ook de senioren, ouders en anderen die OVVO een warm hart toe dragen kwam genieten van de de good old BWA burger of een patatje met snack.

 

De OVVO supportersdag stond ook in het teken van de veldkampioenen. Er waren maar liefst 5 jeugdteams om te huldigen. Natuurlijk hoort bij een goede huldiging ook een feestelijke aankleding en de hal hing daarom vol met slingers en ballonnen. Ook een dank aan ieder die heeft meegeholpen ze op te blazen en te knopen.

 

Voordat het eerste en tweede van start gingen tegen KV Tilburg had OVVO er dus al weer mooi staaltje teamwork op zitten. We doen het bij OVVO echt met zijn allen!

 

Het was inmiddels de hoogste tijd om “We are the champions” uit de boxen te laten knallen en de kampioenen te huldigen.  OVVO 1 vormde samen met Sharky een heuse erehaag voor de teams. De E3 mocht het spits afbijten en daarna volgenden de E2 en de C2 onder luid applaus van veel supporters dat de weg naar de OVVO hal had weten te vinden. De B2 – die echt net terug was van hun wedstrijd uit Maartensdijk – mocht daarna  door de erehaag. Hekkensluiter was de A4, ook al wisten zij als eerste dat zij het veldseizoen als kampioen zouden afsluiten.  Alle kampioenen nogmaals gefeliciteerd en natuurlijk hoorde daar een grote kampioensfoto bij en Sharky en OVVO 1 mochten maar zeker niet op ontbreken. Kampioen worden doe je tenslotte ook met zijn allen!

 

Het is jammer dat na zoveel feestvreugde in de hal de punten niet in Maarssen mochten blijven maar de tas mee gingen naar Tilburg maar het was wel een echte OVVO avond en met nieuw aankomend BWA talent!