Teamindeling senioren seizoen 2019/2020

We gaan bijna weer beginnen! Er liggen nog mensen lekker op het strand maar hoe dichter we naar september kruipen gaat het best wel weer kriebelen bij de liefhebbers!


We zijn als seniorencommissie (Desiree, Laurens en Robin) weer druk geweest om iedereen een plekje te geven naar de zin zodat iedereen weer lekker kan korfballen komend seizoen! We hebben een extra seniorenteam waardoor we van 7 naar 8 gaan! (6 zaterdag- en 2 midweekteams) Prachtig!

Laten we beginnen bij het belangrijkste team: OVVO 6. Dit zijn veel mensen die over komen vanuit de junioren maar ook uit mensen die na een tijdje toch weer in een team gaan korfballen.

Dames: Dominique, Bo, Britt, Yvette, Romee, Maxime en Lisa
Heren: Thijs, Laurens, Pim, Robin en Youri.

Hugo gaat dit team onder zijn hoede nemen dus gezelligheid is nu al gegarandeerd. Veel plezier dit seizoen allemaal! Top dat jullie blijven korfballen!

Dan OVVO 5. OVVO 5 heeft een leuk seizoen gehad en gaat op dezelfde voet door.
Dames: Margreet, Bep, Saskia
Heren: Lambert, Jeffrey, Nico, Melvin.

Aan de dameskant gaan we dit wekelijks proberen aan te vullen vanuit OVVO 6 waar we veel dames hebben, of vanuit AR (Bijv. Desiree/Jolanda/Natasja) zodat we lekker kunnen ballen op zaterdag.

Vorig jaar zijn we ook krap gestart maar kwamen er veel spelers bij gedurende het seizoen, en anders vullen we aan. Komt goed!

Bij OVVO 4 verandert er niet heel veel. Dit team heeft een leuk seizoen gespeeld met ontzettend veel spannende wedstrijden. Ga lekker zo door!

Dames: Rianne, Nicole, Chantal, Danitsja, Daphne, Beau
Heren: Laurens, Bart, Marcel, Corneel, Manuel, Jordi

OVVO 3 gaat de reserve overgangsklasse in, wat een weelde! Sommige ervaren dames zijn AR geworden maar zullen zeker nog met regelmaat binnen de lijnen komen. Ook afhankelijk van de definitieve damesaantallen en dames die terug komen van de selectie. Voorlopig ziet het er zo uit.

Dames: Laura + dames van de selectie (+dames vorig seizoen afhankelijk van aantal dames)
Heren: Mark, Laurens, Tim, Joep, Gijs

Er komt waarschijnlijk nog minimaal 1 heer bij. Dan hebben we wat ruimte aan de herenkant en gaan we er weer een mooi seizoen van maken.

Bij de selectie zien we een beeld wat we de laatste jaren niet gewend zijn, krapte aan de herenkant en een enorme weelde bij de dames. Er zal flink gestreden worden voor de plekken.

We hopen nog 1 heer toe te voegen. Er is ook kans dat er nog 1 dame bij komt.

Dames: Angela, Chantal, Chantal, Door, Gaby, Jesse, Lisanne, Michelle, Monique, Nicky, Nikki, Rianne, Samantha, Zoë
Heren: Bas, Benjamin, David, Henk, Jelle, Marnick, Remco, Willem, Yannick

Trainers blijven Erwin en Auke. Over de trainer(s) van OVVO 2 hopen we snel duidelijkheid te hebben, anders pakken we dit vanuit de SC zelf op. Er vallen meerdere dames af naar OVVO 3.

OVVO 5 en 6 trainen in de zaal op maandag en hebben op het veld de keuze tussen de maandag en de woensdag. We willen deze teams samen laten trainen, net als 3 en 4, zodat er altijd partij gespeeld kan worden op de training. OVVO 4 heeft vorig jaar op de maandag getraind en gaat dit jaar naar de woensdag. We snappen dat de woensdag fijner is dan de maandag waardoor we dit nu afwisselen. We zullen hierover met elkaar in gesprek blijven gedurende het jaar wat er handig is en wat niet. 3 en 4 staan dus samen op de woensdag.

Als we zo met zijn allen af en toe onze collega teams helpen komen we er uit. Iedereen bedankt voor hoe dit afgelopen jaar ging, de mannen van 3 hebben erg veel bij 2 mee gespeeld (zelfs 3 heren zijn overgestapt) en de mannen van 4 hebben dit echt heel vaak helpen oplossen. Geweldig allemaal! Zo maken we er een mooi geheel van met zijn allen en kan iedereen op zijn/haar niveau lekker korfballen. Echt heel fijn dat dit zo kan! Top!

De midweekteams regelen de indeling zelf en dat doen we al jaren zo. Er wordt lekker gekorfbald op de woensdag en de indeling varieert aardig maar het lukt toch elke week weer om het rond te breien.

Heb je vragen over de indeling? Bel Robin even op 06-53602998. Komen we er samen altijd weer uit.

Het ergste wat ons kan gebeuren is natuurlijk dat we iemand zijn vergeten in de indeling. Meld je, dan gaan we ons schamen in een hoekje maar proberen we je wel snel in te delen.

Voor 3 t/m 6 worden de groep apps gewijzigd of aangemaakt in overleg met ons en kunnen we even overleggen wanneer de trainingen starten want er staan oefenwedstrijden in gepland op 31 augustus, voor 5 en 6 zelfs een heus oefentoernooi!

Op naar weer een mooi seizoen!

De seniorencommissie