Teamindeling (senioren) seizoen 2024/2025

De seniorencommissie is druk geweest met de indeling voor komend seizoen en daar is uitgekomen dat we komend jaar een OVVO 6 hebben. Geweldig! De doelstelling is om binnen 3 jaar een OVVO 8 te hebben en we zijn daarin aardig op weg.

Midweek

Dit jaar is er maar 1 midweekteam in plaats van 2. Dit team regelt zelf de bezetting en korfbalt al jaren met veel plezier.

OVVO 6

OVVO 6 is OVVO 5 van dit jaar en zij hebben het geweldig gedaan dit seizoen, bekroond met een kampioenschap op het veld. Super, ga zo door!

OVVO 4 en 5

Deze teams zijn eigenlijk een splitsing van OVVO 4, aangevuld met AR’s, spelers uit andere teams en oud leden die weer gaan korfballen. Geweldig dat we zo een extra seniorenteam hebben kunnen maken. En aan alle teruggekeerde mensen: welkom terug bij OVVO! OVVO 4 kan nog dames gebruiken en OVVO 5 mag ook zeker nog aangevuld worden. Meld je even bij Desiree of bij Stijn als je interesse hebt of een goede tip!

Niveauverschil

Als we naar de ideale samenstelling met 8 seniorenteams kijken missen we een jong OVVO 3. Het verschil in hoe hoog er gespeeld gaat worden tussen OVVO 3 en OVVO 4/5 is groter dan we willen. Hierdoor hebben we de beleidskeuze gemaakt dat mensen van de selectie niet lager af kunnen vallen dan OVVO 3 tenzij ze daar zelf voor kiezen. OVVO 3 traint helaas maar 1x, we hopen volgend jaar wel een jong OVVO 3 in te kunnen voegen zodat we een wat gezondere verhouding hebben qua niveau en intensiteit.

Vrouw/man verhouding hogere teams

Doordat we meer mannen dan vrouwen hebben in de hoogste 3 teams biedt dit wat uitdagingen voor komend seizoen. We zullen in met name OVVO 3 met een groot aantal mannen spelen. De selectie bestaat uit 3 categorieën heren: mensen die terug zijn gekomen in de selectie (Marnick, Olaf), over komende A1-ers (Daan, Job en Mees) en spelers die dit seizoen en al langer in de selectie spelen (de rest). We hebben hierin de beleidskeuze gemaakt dat deze heren niet lager af kunnen vallen dan OVVO 3. We vragen voor 1 seizoen begrip voor deze situatie met veel heren in OVVO 3 en 4 zodat we kunnen werken aan een extra team op niveau in seizoen 25/26. We snappen als heren hierdoor AR willen worden komend seizoen, geef dit dan even aan.


Zie onderstaand de indeling. Vragen? Bel Robin even (06-53602998) voor vragen over OVVO 1,2, en 3. OVVO 4, 5 en 6 hebben al contact met Desiree over de indeling van komend seizoen.


*Let op: er kunnen natuurlijk nog wijzigingen plaats vinden.

De seniorencommissie.

Teamindeling Senioren 2024/2025

Selectie 1/2

Dames

Anna
Anouk
Chantal
Damaris
Danique
Danitsja
Daphne
Fay
Mirthe
Nikki
Sacha
Willemijn

Heren

Bob
Daan
David
Ivo
Jelle
Job
Jozua
Mano
Mark
Marnick
Mees
Olaf
Pieter
Thorven
Yannick

OVVO 3

Dames

 *afvalsters selectie
Anouk
Door
Lisanne
Maaike
Nicky
Samantha

Heren

 *afvallers selectie
Henk
Jairus
Laurens
Remco

OVVO 4

Dames

Britt
Chantal
Daphne
Manon  
*AR dames MW

Heren

Corneel
Jelmar
Jeroen
Manuel
Marcel
Micky
Thijs
Tim

OVVO 5

Dames

Esmee
Julia
Lotte
Paulien
Sabine
Vera

Heren

Dennis
Jippe
Mees
Stijn
Youri

OVVO 6

Dames

Chymene
Floor
Janneke
Mylene
Yanniek

Heren

Boyd
Dani
Daniël
Eden
Jarno
Noah
Ward