Teamindeling senioren

Na een lange periode van niet spelen en soms trainen kunnen we in augustus hopelijk weer korfballen met onze seniorenteams. De seniorencommissie is druk geweest met de teamindeling waar we hard hebben gewerkt om een extra team te maken maar dit uiteindelijk helaas niet gelukt is. Veel blijft dus het zelfde als afgelopen seizoen maar er zijn toch wat mutaties te zien in onderstaande teamindeling. 


OVVO 3, 4 en 5 beginnen op woensdag 18 augustus met trainen. Natuurlijk zullen er nog zeker mensen op vakantie zijn maar als we van deze 3 teams de aanwezigen samen laten trainen kunnen we toch een start maken. Op 25 augustus is dan de 2e training waarna er op zaterdag 28 augustus oefenwedstrijden staan gepland en de teams redelijk compleet zullen zijn. Check de site voor de oefenwedstrijden! We starten de trainingen met alle drie de teams op woensdag, in de zaal gaat OVVO 5 weer naar de maandag. We hadden een extra team gepland, die staan nog tussen de oefenwedstrijden maar dat lossen we op met mensen die extra willen spelen zodat we tegenstanders toch kunnen laten oefenen.


Vragen over de indeling? Meld je even bij Desiree (midweek, OVVO 4 en OVVO 5) of Robin (selectie en OVVO 3) dan kunnen we even kijken of we iets op kunnen lossen of uitleggen.


De midweekteams zijn zelfvoorzienend en houden de mutaties zelf bij. Op het veld hebben we nog steeds 1 midweekteam en in de zaal 2. Still going strong!

OVVO 5

Bo

Britt

Dominique

Julia

Lisa

Maxime

Suela

Yvette

David

Pim

Robin

Stijn

Thijs

Youri

OVVO 4

Beau

Chantal

Danitsja

Daphne

Nicole

Rianne

Bart

Corneel

Laurens

Manuel

Marcel

Tim

OVVO 3

Anouk

Chantal

Esmee

Monique

Nanouk

+ afvallers van de selectie

Gijs

Henk

Laurens

Remco

Roy

+ afvallers van de selectie

Selectie 1/2

Angela

Damaris

Door

Jesse

Laura

Lisanne

Maike

Nicky

Nikki

Rianne

Sam

Willemijn

Bas

Benjamin

Ivo

Jairus

Jelle

Jozua

Mano

Mark

Marnick

Olof

Sem

Yannick


Fijne vakantie en tot half / eind augustus!

De seniorencommissie