Teamindelingen seizoen 2023 – 2024

Een zware klus, de teamindelingen voor seizoen 2023 – 2024, voor bijna elke leeftijdsgroep was de indeling moeilijk, belangrijk punt was het verschil in de verhouding dames en heren. Hierdoor bestaan een aantal teams alleen maar uit dames of dames aangevuld met minder dan 4 heren.


Een uitgangspunt wat wij altijd proberen te halen maar voor het nieuwe seizoen zijn er gewoon te weinig heren om dit te realiseren. Natuurlijk zullen er teleurstellingen zijn, wij snappen dit heel goed maar hopen er natuurlijk wel op dat iedereen uiteindelijk tevreden is. De teams zijn tot stand gekomen door de input van de trainers/coaches van afgelopen seizoen, indien niet aanwezig tijdens de selectietraining(en) is er input gegeven via de mail of WA. Ook de nieuwe trainers/coaches zijn aanwezig geweest bij de selectietraining(en), samen met een wakend oog van de jeugdcommissie zijn de volgende indelingen tot stand gekomen:


OVVO A-teams:


De indeling voor de A-teams is nog voorlopig omdat de A-selectie (OVVO A1 en A2) verder gaat selecteren na de zomervakantie. Ook zal er nog een dame afvallen van de A-selectie, het verschil onderling was niet groot, hierdoor kon er helaas nog geen beslissing genomen worden.  De breedtesportteams (OVVO A3 en A4) kunnen pas ingedeeld worden als de A-selectie bekend is, dus ook na de zomervakantie. 

SELECTIE: A1 en A2          BREEDTESPORT: A3 en A4
Dames:Heren:Dames:Heren:
AiméeDaan H.dame A-selectieCas
AnoukDaan P.Ilse V.Casper
Ilse B.Jarne   Kyra Jippe
Kira P.JobLauraSam L.
LindyJochemLisaStan
MarliesLukas LotteStefan
MaudMeesNienkeThijs-Jan
MinkeMennoNikitaYannick
MirtheMischa Roos D.Thomas
Roos K.QuintenTabita
SuzanSam J.Tjitske
VeraTimo


OVVO B-teams:


De indeling voor de B-teams, met minder spelers dan bij de A-teams, maar met genoeg spelers voor 3 teams met 10/11 spelers per team. 

OVVO B1:OVVO B2:OVVO B3:
OliviaFionaAlicia
RoosFloortjeAmber
SanneJadynBo
Sara-LinLaraIsa
SarahLieke B.Ilse E.
EliasLieke H.Juliët
JelmarLisa J.Merel J.
JeroenSophiaNathalia
JesperKoenRamona
MilanRensRenske
Christophe
Nathanaël
Tygo

De beloofde email voor de C- en D-jeugd volgt nog naar de spelers/ouders. De vertraging komt door een probleem met het versturen van de email.


OVVO C-teams:


De indeling voor de C-teams was niet gemakkelijk, in deze leeftijdscategorie een team met precies 8 spelers, maar daardoor wel 3 C-teams. Er zal echter voor dit team een grote bereidheid moeten zijn i.v.m. invallen/reserve staan. 

OVVO C1:OVVO C2:OVVO C3:
AnnaChloéLeonie
IsalieNoortjeLiz
LolaSaarLotte K.
RomiYaniqueLotte M.
VivianJonatanRoos
GijsLucasVittoria
JurreRafnerJoshua  
LarsTomMart  
LeviRobin
Mike

OVVO D-teams:


De indeling voor de D-teams was helemaal niet gemakkelijk, uiteindelijk één team met 8 spelers en helaas één team met 7 spelers. Natuurlijk hopen wij op aanmeldingen vanuit het schoolkorfbal waardoor ook dit team met 8 of meer spelers kan gaan spelen. Mocht dit niet gebeuren dan lossen wij dit natuurlijk op met spelers uit de C of E-leeftijd, de wedstrijdsecretariaten zullen dit wekelijks in orde gaan maken. Halverwege de veldcompetitie zal hierover een evaluatie plaatsvinden, mocht het tekort er dan nog steeds zijn maar natuurlijk hopen wij erop dat dit niet meer het geval is. 

OVVO D1:OVVO D2:
Amy   Elise
FayEva
JitteJulie
LisaKyra 
Merel P.Maartje
MatsMyrthe    
RubenRivka
Samuel


Voor vragen over de teamindelingen of selectieprocedure kunt u een afspraak maken door een mail te sturen naar JC@OVVO.NL voor woensdag 5 juli vanaf 19.00 uur.


De E en F-teams worden bekend gemaakt in de week na het schoolkorfbal.


Namens de Jeugdcommissie
Gr. Mario v.d. Hoeven en Bertina v.d. Putten