Teamouders seizoen 2022/2023

Hallo ouders OVVO-teams, 


Na weer een bijzonder korfbalseizoen willen we alle ouders graag hartelijk bedanken voor hun inzet! Fijn dat er een beroep op jullie konden worden gedaan, top!


Voor het nieuwe seizoen willen wij gaan werken met teamouders, dit om ervoor te zorgen dat alle teams iemand hebben die bepaalde zaken regelen. Bij de meeste teams werd dit ook wel opgepakt door een ouder maar wij willen graag weten wie daar per team verantwoordelijk voor is. En toch ook om te voorkomen dat zaken niet geregeld zijn. Mocht je interesse hebben, zie uitleg hieronder dan hoor ik dat uiteraard graag. 


Voor de volgende teams zijn wij op zoek naar teamouders:


A1, A2, A3, A4, B1, B2, B3, C1, C2, C3, D1, D2, E1, E2, E3 en F1 (mogelijk zijn er al namen bij ons bekend, mocht iemand zich ook aanmelden voor deze teams dan laten wij weten dat wie zich per team hebben opgegeven). 


Als teamouder ben je de schakel tussen de ouders van het jeugdteam en het bestuur/de commissies; bijvoorbeeld bij lief & leed (blessures/ziek) of bij informatie over activiteiten. Daarnaast maak je eventuele nieuwe ouders wegwijs bij OVVO, kun je trainers/coaches helpen bij bijvoorbeeld het regelen van een teamuitje of bijvoorbeeld eens een wedstrijdverslagje schrijven voor op de website. Twee hele belangrijke taken zijn het maken van een vervoerschema en barrooster. Uiteraard is het ook mogelijk om het samen met iemand te doen.


Lijkt het je leuk om komend seizoen teamouder te zijn? Daar zijn wij blij mee! Stuur even een mail naar evdp66@hotmail.com met vermelding van het jeugdteam waarvoor je teamouder wilt zijn (en van wie je de ouder bent). Aarzel ook niet, als je nog vragen hebt of benieuwd bent naar tips van andere teamouders, om contact op te nemen.


Een fijne vakantie en tot in het nieuwe seizoen bij OVVO,


Namens de jeugdcommissie,


Gr. Bertina v.d. Putten