De kantine gaat weer open

Na maanden dat er niet gesport mocht worden, zal a.s zaterdag 29 augustus een volledig korfbalprogramma van 23 oefenwedstrijden op het OVVO-complex gespeeld gaan worden, waarna op 5 september a.s. de competitie begint.


Op het OVVO-complex hebben aanpassingen plaatsgevonden en gaan plaatsvinden. De materiaalcontainers vlakbij het kunstgrasveld en de speeltoestellen voor de kinderen zijn reeds geplaatst. Volgende week zal met het plaatsen van de terrasoverkapping begonnen worden. Door deze terrasoverkapping (18 x 4.5 m) kan de kantine onder bijna alle weersomstandigheden open zijn, want een goede ventilatie, in de kantine, is een eerste vereiste.

Reden genoeg om naast de korfbalwedstrijden deze aanpassingen op zaterdag 29 augustus eens te komen bekijken en uiteraard zowel buiten als binnen op gepaste afstand zittend onder het genot van koffie of consumptie elkaar weer eens te zien/ontmoeten om bij te praten. Bij mooi weer kan men heerlijk buiten zitten, bij regen is totaal aantal zitplaatsen beperkt, d.w.z. 18 personen kunnen binnen zitten en ca 30 personen buiten (moeten we nog ervaren) onder de terrasoverkapping, zowel binnen als buiten op 1,5m afstand

In deze Corona-tijd is de looproute naar de bar aangegeven en ook waar u/jij kunt bestellen en contactloos kunt pinnen.

Volg op het OVVO-complex  alle aanwijzingen/richtlijnen op, in het kader van Covid-19, dit voor de veiligheid van ons allen. Spreek elkaar op verkeerd gedrag aan.

Maar er kan/mag gelukkig weer gekorfbald worden. U/jij bent van harte welkom.

De kantinecommissie