Trainers geslaagd voor KT2 opleiding

13 januari 2023 is een groep enthousiaste OVVO trainers gestart met de Korfbal Trainer 2 (KT2) opleiding. Tijdens de KT2-opleiding wordt aandacht besteed aan het lesgeven, de didactiek en de kernkwaliteiten van de trainer. 


Deze opleiding bestond uit 4 avonden waarbij de trainers een stukje praktijk opdrachten kregen en moesten uitvoeren en een stukje theorie en vervolgens tussen de opleidingsavonden wat huiswerk om thuis te maken voor de volgende opleidingsavond.


Vanavond vrijdag 14 april werd de laatste opleidingsavond gegeven met laatste praktijk onderdeel gericht op het coachen. Na deze avond werden de certificaten uitgedeeld en zijn er 9 trainers geslaagd en mochten zij allen hun certificaat ondertekenen.

Felicitaties aan de geslaagde trainers:

Aimée van der Puijl, Anna Neuhaus, Dennis van ’t Hof, Jeroen van Rhee, Job van Keulen, Menno Merkus, René Meijers, Laurens Verkerk en Tjitske Zoutman


Ook een bedankje aan de super leuke, gezellige en enthousiaste KT2 trainer Alain ter Horst. Bedankt voor de super leuke en leerzame avonden.