Trainingen worden hervat en oproep voor vrijwilligers!

Voornemen hervatten trainingen op 11 mei

Het bestuur en JC zijn, na de inventarisatie, voornemens om de trainingen voor de D-E-F jeugd vanaf 11 mei gedurende één keer per week op te starten. Voor de B- en C-jeugd willen we dit ook organiseren, maar voor deze groep geldt de anderhalvemeter beperking.

Het verzoek aan B- en C-trainers om een inventarisatieronde te doen binnen de eigen appgroepen om hoeveel spelers het gaat; kortom, wat spelers/ouders van dit voornemen vinden. Voor de 16-18-jarigen binnen de A-jeugd geldt hetzelfde… geef even rechtstreeks bij de JC (jc@ovvo.nl) of je ook één keer per week wilt trainen. Alle reacties (per team B/C-jeugd en afzonderlijk A-jeugd) graag uiterlijk woensdag 6 mei 17.00 uur bij de JC, dank!


Belangrijke oproep vrijwilligers!

Zowel het bestuur als de JC zijn onderbezet qua mensen. We kunnen de hervatting van trainingen in deze tijd alleen laten slagen als er EXTRA VRIJWILLIGERS zijn die ons op doordeweekse avonden willen helpen handhaven, ballen desinfecteren etc. Komen deze niet, dan kan het zo zijn dat we alsnog de voorgenomen trainingen moeten afblazen. Er zijn protocollen vanuit gemeente Stichtse Vecht en KNKV die we moeten volgen en daar gaat écht een boel werk in zitten. En dan hebben we het nog niet eens bijvoorbeeld over aangepaste trainingsschema’s en teamindelingen vanuit de JC. Opstarten is namelijk één – we vinden de geboden ruimte heel fijn voor onze jeugd – maar de veiligheid qua gezondheid moet wel gewaarborgd worden voor spelers, trainers en iedereen die zich op en rond het Sportpark begeeft.

Meld je dus nog dit weekend, maar uiterlijk woensdag 6 mei, aan als vrijwilliger bij Karin Dalm via bestuurssecretariaatovvo@gmail.com of 06-22850808.


Leenkorfbalpalen terug

Op zaterdag 9 mei tussen 10.00 en 11.00 uur kunnen de korfbalpalen volgens een schema terug gebracht worden. Dit schema volgt volgende week; houd de site in de gaten.