TRAININGSTIJDEN EN TRAINERS JEUGD

Het heeft even geduurd maar hierbij eindelijk de informatie over de trainingstijden en de trainers voor de jeugdteams.

Start trainingen

De A1, B1 en de C1 starten de trainingen op dinsdag 17 augustus. De D1 start op donderdag 19 augustus  Alle overige teams starten in de week van maandag 23 augustus op basis van het onderstaande schema.


Oefen-/selectiewedstrijden (OVVO A1, B1 en C1 spelen selectiewedstrijden, voor de overige teams zijn het oefenwedstrijden)

De eerste oefenwedstrijden wedstrijden vinden voor alle teams plaats op zaterdag 28 augustus bij OVVO. Daarnaast zijn er ook oefenwedstrijden op zaterdag 4 september. Dit zijn uitwedstrijden (in Utrecht, Maartensdijk of in Huizen). De A1 en A2 spelen nog een extra oefenwedstrijd op 31 augustus en de B1 en C1 spelen een extra oefenwedstrijd op 1 september. Voor de A1, A2 en C1 zijn deze oefenwedstrijden ook thuis. De B1 speelt uit in Gorinchem.

Voor de exacte tijden en locatie wordt verwezen naar www.ovvo.nl/competitie/oefenwedstrijden maar je kunt de info ook direct via deze link  vinden.


Trainingstijden teams

Voor de teamindelingen wordt verwezen naar de voorlopige teamindelingen zoals gepubliceerd op de website. Voor een aantal teams geldt dat er nog een aantal keuzes gemaakt moeten worden hier zullen de trainingen en oefen-/selectiewedstrijden voor gebruikt worden.

Hieronder vind je per team de trainingstijden. De nummers in de eerste rij staan voor het veldnummer waarop getraind wordt.

We zijn inmiddels ook al druk bezig met de indelingen van de trainingen van het zaalseizoen. Dat is een flinke puzzel want daar hebben we veel minder velden tegelijk beschikbaar om te trainen.  We gaan ons uiterste best doen om de hoeveelheid wijzigingen te beperken maar houdt er vast rekening mee dat zowel trainingstijden als trainingsdagen in de zaal kunnen gaan wisselen. We zullen het trainingsschema voor de zaal zo snel mogelijk bekend proberen te maken zodat iedereen al rekening kan houden met de eventuele wijzigingen.


Trainers

De JC is druk bezig geweest om voor alle jeugdteams trainers te vinden. Dat is inmiddels voor bijna alle teams volledig gelukt Hieronder vind je het (voorlopige) lijstje met de trainers per jeugdteam:

A1: Mattias, Robin Z
A2: Marnick, Rick
A3: Erwin L
B1:Olof, Jelle
B2: Nanouk, Mano en Youri
B3: Thea, Jeroen, Wiebe
B4: Mario, Corneel
C1: Jozua, Laurens
C2: Sem, Mees H
C3: Thijs + …..
D1: Mark R, Job
D2: Mirthe, Ellen, Anna
D3: Janneke, Nikita, Franciene
E1: Jeroen R, TImo
E2: Sophie, Marlies, Tjitske
E3: Rebecca, Lindy, Bo L.
F1: Williane, Nienke, Aimee
F2: Menno, Quinten, Roos K, Pim B
Kangoeroes: Kirsten, Kyra, Roos, Sarah, Sanne, Sophia, Pepijn, Sverre

We zien iedereen na de vakantie graag weer bij OVVO op het veld!

Houd in ieder geval in de komende periode de OVVO site goed in te gaten voor meer informatie over het komende seizoen, onder andere voor de data waarop kleding gepast kan worden.

Mochten er vragen zijn naar aanleiding van dit bericht, stuur dan een mailtje naar JC@ovvo.nl

Groeten,
De JC