Transfer: Ivo Stob naar OVVO

Voor komend seizoen heeft OVVO zich versterkt met Ivo Stob. Ivo trainde de afgelopen 2 weken al mee en heeft nu de definitieve beslissing genomen om in Maarssen te gaan korfballen komend seizoen.


Ivo (20) woont met zijn familie in De Meern. Hij zit in het laatste jaar van het CIOS in Arnhem en wil hierna fysiotherapie gaan studeren. Toen hij 5 was begon Ivo met korfballen bij Fiducia. Na het doorlopen van de jeugd kwam hij direct in het eerste. Hij heeft 2 jaar in de hoofdmacht gespeeld, waarvan het laatste jaar in de 1e klasse.

Ivo: ‘In de gesprekken en ook tijdens de training merkte ik dat ik bij OVVO een betere korfballer kan worden. OVVO is ambitieus en dat ben ik ook. Ik hoop een rol te spelen in de ambities van de club en heb er heel veel zin in.’

Hoofdtrainer Erwin van der Putten: ‘Mooi dat Ivo de keuze maakt om naar OVVO te komen, want dit is niet makkelijk. Hij heeft in de afgelopen 2 jaar telkens een stap gemaakt qua niveau en zal bij ons de kans krijgen om weer zo’n stap te maken. Dat hij nu naar OVVO komt zegt veel over zijn ambitie.

Ik ben blij dat we weer een talentvolle speler aan onze groep kunnen toevoegen Het sluit perfect aan bij de ambitie van de groep, de staf en de club.’

We wensen Ivo veel plezier en succes bij OVVO

De TC