Uitnodiging ledenvergadering

Op maandagavond 3 oktober 19:15 staat de jaarlijkse ledenvergadering gepland. Volgens art. 14 van onze Statuten is ieder lid van 15 jaar of ouder verplicht de ledenvergadering bij te wonen… 😊 Of dat gaat gebeuren #not!, zullen we zien… het bestuur hoopt in ieder geval op een hoge opkomst! Uiterlijk een week voor de vergadering worden de stukken rond gestuurd.


Eén van de punten op de agenda is de benoeming van een nieuw bestuurslid. Het bestuur draagt Monique van der Kruit voor als kandidaat. Monique heeft de afgelopen maanden bij wijze van oriëntatie al met het bestuur meegelopen. Het is wederzijds goed bevallen, vandaar deze voordracht. Als er zich geen tegenkandidaten melden, wordt Monique geacht te zijn verkozen.


Na de pauze… ANOUK HAARS! #dochtervandeclub! 


Om het nòg aantrekkelijker te maken om de ledenvergadering te bezoeken, komt ons aller Anouk Haars op bezoek. Anouk heeft haar jeugd bij OVVO gespeeld. Om op het niveau van de Korfbal League te kunnen spelen, is ze vertrokken naar KZ. Daar is ze inmiddels van vaste waarde  en werd ze afgelopen veldseizoen de vrouwelijke topscorer van Nederland (60 doelpunten in 16 wedstrijden!). Sinds een paar maanden maakt zo ook deel uit van TEAM NL en heeft daarmee de World Games gewonnen.


Anouk zal door Henk Fokker geïnterviewd worden over hoe het met haar gegaan is na haar vertrek bij OVVO. Uiteraard is er ook alle ruimte voor vragen vanuit de leden. 


Verplicht of niet, we hopen veel leden van ons aller OVVO op 3 oktober te mogen begroeten. Want ook voor de ledenvergadering geldt: #OVVOzijnwemetz’nallen!


Namens het bestuur,

Johan Dorst – Voorzitter