Update OVVO – korfbalcompetitie gaat van start !

Allen, de rijksoverheid heeft gisteravond bekend gemaakt dat per direct niet alleen de horeca en cultuursector weer open mag maar ook dat competitiewedstrijden weer zijn toegestaan en zelfs publiek is welkom. Dat is natuurlijk positief nieuws! Maar ook wel weer een beetje spannend.


Zaterdag 29 januari = korfbalwedstrijden starten weer

De korbalbond heeft aangegeven dat per direct de wedstrijden in het breedtekorfbal weer gespeeld gaan worden, dus a.s. zaterdag 29 januari moeten/mogen bijna alle teams weer spelen op basis van eerder gedeelde wedstrijdprogramma. Er zal dus in tegenstelling tot eerdere berichtgeving op zaterdag 29e januari wel gekorfbald gaan worden. Voor het wedstrijdprogramma van zaterdag 29 januari kun je alvast terecht op je eigen teampagina op de ovvo site (www.ovvo.nl/teams).


Dit geldt nog niet voor de C1, B1, A1, S1-S4. Voor hen maakt de KNKV een nieuwe poule-indeling en nieuw wedstrijdschema. Deze teams starten de competitie op 5 februari weer. Meer informatie volgt nog.


Alleen samen krijgen we het voor elkaar

Het hervatten van de competitie vindt op basis van huidige informatie KNKV dus plaats op hele korte termijn en dat betekent dat we met zijn allen even flink de zeilen bij moeten zetten om de boel weer georganiseerd te krijgen en natuurlijk ook de teams compleet het veld in te krijgen. We vragen iedereen daarom zo min mogelijk af te zeggen maar tegelijkertijd de Corona-spelregels wel na te leven en dus thuis te blijven bij besmettingen en klachten. Daarnaast zou het heel fijn zijn als vele ouders weer bij willen springen om te rijden naar uitwedstrijden, kantinedienst te draaien, QR-code checks te doen etc. Samen houden we niet alleen Corona (zoveel mogelijk) onder controle maar samen zijn we ook OVVO!