Update trainingstijden ivm avondklok

Wat heerlijk was om vorige week weer op het veld te kunnen trainen. Vele blije gezichten op het veld en ook veel enthousiasme bij de zaterdag korfbaltraining cq -activiteit.


Afgelopen woensdag zijn er weer strengere maatregelen aangekondigd en donderdag is helder geworden dat we met ingang van zaterdag 23 januari te maken krijgen met een avondklok. De extra maatregelen hebben geen gevolgen voor de mogelijkheid om buiten te kunnen trainen. De aangekondigde avondklok heeft ons wel gedwongen om naar de trainingstijden te kijken want deze avondklok gaat om 21.00u ‘s avonds in. Dit betekent dat iedereen na afloop van de trainingen ook daadwerkelijk voor die tijd thuis moet kunnen zijn. Aangezien er een beperkt aantal mensen uit de A groep een langere reistijd heeft, is er een kleine aanpassing in de trainingstijden doorgevoerd zodat alle teams niet alleen kunnen trainen en getraind kunnen worden maar ook dat iedereen netjes op tijd thuis kan zijn. De gewijzigde starttijden zijn hieronder in blauw aangegeven.


TeamDinsdagDonderdagVrijdag
A19:00 – 20:0019:00 – 20:00
B19:15 – 20:15
C17:50 – 18:50
D17:50 – 18:50
E18:00 – 19:00
F16:45 – 17:45


De JC en het bestuur willen nogmaals benadrukken dat trainen geheel vrijwillig is en dat iedereen moet doen waar hij of zij zich goed bij voelt in de huidige omstandigheden. Veiligheid en plezier staan voorop in deze periode. We kunnen ook met zijn allen buiten blijven trainen zolang iedereen zich aan de spelregels houdt. Deze zijn te vinden in het vorige nieuwsbericht en het Corona protocol


Binnen de door de overheid, noc-nsf en het KNKV gestelde spelregels hebben we het ook mogelijk kunnen maken voor de hele A-groep om ook buiten te gaan trainen. Zij zijn in 3 groepen verdeeld en trainen in kleine groepen verdeeld over 2 avonden. Alle spelers van de A en de ouders/verzorgers van de spelers zijn vorige apart bericht over de indeling van de 3 groepen en de extra spelregels die gelden om veilig en verantwoord met zijn allen lekker te korfballen.