Update trainingstijden vanaf 15 maart!!!

Inmiddels zitten we al weer in het midden van maart en zouden we normaal gesproken zo goed als aan het einde van het zaalseizoen zitten en dus sowieso weer naar buiten gaan. Dat laatste hoeft dus niet want we zijn al een tijdje lekker buiten bezig en hebben te maken gehad met gevarieerde weersomstandigheden.

Trainingstijden en dagen

Aangezien we sowieso al weer naar buiten zouden is het ook tijd om weer een soort van normaal schema op te pakken. We hebben ook gemerkt dat er behoefte is aan een normaal schema. Dat betekent weer lekker met het eigen team trainen en ook weer twee keer in de week voor zoveel mogelijk teams. We hebben als JC de puzzel weer gelegd rekening houdende met a) beschikbare hoeveelheid materiaal en b) de avondklok. Dat laatste geldt momenteel nog steeds en betekent dat we op tijd moeten stoppen zodat iedereen op tijd thuis kan zijn.

De puzzel heeft geresulteerd in het volgende trainingsschema met ingang van maandag 15 maart (dus per direct!).

Bovenstaand schema betekent dus voor de A3, B4 en C3 dat zij naar de maandag en woensdag verhuizen in plaats van huidige schema van dinsdag respectievelijk donderdag. Dit was voor de zaalcompetitie ook het geval. Daarnaast nog belangrijk om te benoemen dat in overleg met de trainers de A3 wel meteen m.i.v 15 mrt start op de maandag, en dat de B4 en C3 per woensdag 17/3 starten met dit schema.

Veel sportplezier,

JC