Van de voorzitter: YES…!!! #OVVOzijnwemetz’nallen…!!!

Vorige week heb ik een oproep gedaan voor trainers voor ons G-team. Ik ben superblij te kunnen meedelen dat deze oproep succes heeft gehad! Zoals het er nu naar uitziet hebben we voldoende trainers om ook onze G-teamers bij OVVO te laten korfballen. Bedankt…!!! Gelukkig hoef ik de vraag niet te beantwoorden, of ik wel voorzitter wil zijn van een vereniging waar geen plaats is voor een G-team … Gelukkig, #OVVOzijnwemetz’nallen…!!!


Dat bleek ook deze week op ons OVVO Kamp… Wat super dat een delegatie van de Selectie (inclusief trainers en verzorging) op de uitnodiging van de Kampleiding is ingegaan om een training te verzorgen op het Kamp. Vijf kwartier heen rijden, vijf kwartier terugrijden voor een uurtje training geven aan onze jeugd. Ook het bijna voltallige bestuur van OVVO is bij het Kamp op bezoek gekomen; fijn dat jullie er waren! Namens de Kampleiding en alle kinderen: BEDANKT…!!! Een mooi voorbeeld van #OVVOzijnwemetz’nallen…!!!


Hoewel ik me realiseer dat dit een hoog #wijvanWCeend gehalte heeft, wil ik met m’n pet van voorzitter op graag de Kampleiding bedanken voor àl hun inzet. Ze noemden zich ‘Special Forces’ en dat zijn het ook…! Volgens sommigen is het doel van het leven mooie herinneringen te maken. Nou, daar heeft deze Kampleiding voor gezorgd! Dus namens de héle vereniging: Dick, Peter, Jeroen, Jacq, Anna, Jozua, Laurens, Lisanne, Mano, Martin, Mirthe, Nanouk, Robin, Thijs, Youri en Yvette BEDANKT…!!! Jullie hebben de kracht laten zien van #OVVOzijnwemetz’nallen…!!!


Johan Dorst

Tròtse voorzitter van C.K.V. OVVO te Maarssen