Van de voorzitter… Yes, we zijn weer begonnen…!

Na een hopelijk ontspannende (herfst)vakantie draait onze vereniging weer op volle toeren. De trainingen zijn weer begonnen, er zijn al oefenwedstrijden gespeeld en de teams zijn bekend. En dan zaterdag onze OVVO-BBQ…!!! U komt toch ook…?!?


Zo’n opstart gaat niet vanzelf. Daar zit het werk in van mensen met liefde voor onze club. Hierbij denk ik uiteraard aan het werk van de Senioren- en Jeugdcommissie. Het is ieder jaar weer een enorme puzzel om te leggen: wie speelt komend seizoen in welk team? Hoe komt iedere speler, zowel qua talent als qua sociale omgeving, het best tot zijn / haar recht? En ja, dat betekent voor sommigen een uitdaging om te leren omgaan met een teleurstelling of juist met een succes. Mooi dat je dat soort dingen ook leert op onze club. Bedankt, Senioren- en Jeugdcommissie!


Maar ook een BBQ ontstaat niet vanzelf, ook daar zitten mensen achter! Zonder erom gevraagd te zijn, uit eigen initiatief, vonden ze het leuk om het seizoen af te trappen met een BBQ. En dat regelen ze dan ‘ff’… En ze hebben voor de rest van het seizoen nog veel meer bedacht… 😊Veel dank daarvoor!


Heb jij ook een leuk idee voor onze club, laat het ons dan weten via bestuur@OVVO.nl ! Alleen met elkaar lukt het ons om een betere en leukere vereniging te worden! #OVVOzijnwe… 😉


Namens het bestuur,

Johan Dorst

Trotse voorzitter van CKV OVVO