Van de voorzitter…

Kent u dat, dat je door spierpijn erachter komt dat je spieren hebt, waarvan je niet wist dat je ze had? Dat had ik vanmorgen: spierpijn in m’n kaken, of beter: in m’n lachspieren… Gistermiddag bracht ik namelijk een bezoek aan ons schoolkorfbaltoernooi. En sindsdien liep ik met een glimlach op m’n gezicht, van oor tot oor, die er de hele dag niet meer af is gegaan. Wat een prachtige dag! Het was een feestje om naar te kijken:

  • OVVO-leden, die wedstrijden hebben gefloten, inclusief de crème de la crème van ons scheidsrechtercorps;
  • OVVO-leden, die soms met z’n achten tegelijk de bar bedienden, om al die honger en dorst te stillen (en stiekem voor een enorme omzet hebben gezorgd…😉);
  • OVVO-leden en niet-OVVO-leden, die hun (klein)kind (soms iets tè) fanatiek stonden aan te moedigen. Iedereen genoot en ik heb weinig klachten gehoord over het tegenvallende weer.
  • OVVO-leden, die in de Selectie spelen en een demonstratiewedstrijd speelden;
  • OVVO-leden, die gezorgd hebben voor een zeer goede muziekinstallatie en altijd blijven zoeken naar hoe het nòg beter kan;
  • OVVO-leden en bijna-OVVO-leden, die heerlijk aan het korfballen waren; de púre blijdschap als zo’n bal door de mand heen valt… Dáár doe je het tenslotte allemaal voor!

Hoe zo’n feestje mogelijk wordt? U raadt het al: door OVVO-leden! Door àl die leden die één of meerdere stappen extra hebben gezet om dit mogelijk te maken. Waarvan sommigen vrijdagavond begonnen met de lijnen uitzetten en zaterdagochtend om HALF ZEVEN weer aanwezig waren om alles klaar te maken.


Met het risico dat ik al die andere OVVO-leden, die ook hebben meegeholpen, tekortdoe wil ik heel graag Daan Pastoor, Jippe Hagenaars, Thijs ter Hart, Pim Schouten, Yannick van Hattem en Marnick van Eijk HARTelijk bedanken voor de organisatie van dit schoolkorfbaltoernooi. Zij snappen als geen ander: #OVVOzijnwemetz’nallen!