Verslag: Afgelopen zaterdag mocht OVVO F2 thuis aantreden tegen Vinken F2.

5 Vinkenveense Jongetjes en 1 meisje verschenen in de OVVO hal. OVVO F2; een nog jong en eerstejaars team was er helemaal klaar voor. Vorige wedstrijd leverde al een mooi gelijkspel op en dit bleek een voorbode van een hele spannende en mooie wedstrijd te zijn. Met maar liefst 3 coaches werden de 2 OVVO jongens en 3 meiden naar de overwinning geschreeuwd. En wat gaan ze het elke week beter doen. Steeds beter weten ze elkaar te vinden, durven (met name de meiden) ook hun kansen te wagen en gooien de jongens de ballen steeds vaker door de korf.

Al snel kwam OVVO voor en werd er keihard gewerkt om deze voorsprong niet meer uit handen te geven. Vinken maakte het nog wel erg spannend door dichterbij te komen. Ouders zaten dan ook met samengeknepen billen op de bank; maar OVVO heeft er alles aan gedaan om de 2 punten in huis te houden. En dat is gelukt!!!

En wat was iedereen blij! 5 Kleine blije koppies en 3 Grote blije koppies in het veld. En super trotse ouders langs de kant. Met een mooie wave richting publiek werd de overwinning gevierd! “t was echt een feestje!!!