Verslag: OVVO D2 gaat voor het kampioenschap


Met een ongekend doelsaldo van +134 (153 voor en 19 tegen), gaat OVVO D2 aankomende zaterdag op voor het kampioenschap! OVVO D2; een team met maar liefst 8 meiden en 2 jongens kende een pittige start van het seizoen. Met een afkomst uit 3 verschillende teams in het voorgaande seizoen en 2 korfbalstarters, onder de bezielende leiding van Nanouk en Jozua, was het aan het begin van het seizoen erg zoeken en heel veel leren.


In de zaal een stukje lager ingedeeld en dus meer tijd en mogelijkheden om te leren. Al gauw bleek dat Nanouk en Jozua op een zeer goede weg waren met dit 10-tal! De eerste zaalwedstrijd was nog even wennen en werd er gestart met een gelijkspel tegen SGV. De wedstrijd daarna, weer tegen SGV bleek de vorm gevonden en werd SGV met 10-1 aan de kant gezet. Dit bleek een voorbode van wat er vele wedstrijden ging volgen. Alles werd tot op heden met veel tegen heel weinig gewonnen (sommige wedstrijden kregen ze geen enkel tegendoelpunt).

Nu is het heel eenvoudig om te zeggen; ze zijn gewoon veel te laag ingedeeld en misschien is dat ook wel zo. Maar veel scoren is 1 maar zo vreselijk weinig tegen krijgen is iets heel anders. Om elke wedstrijd er weer vol voor te gaan en te blijven gaan is zo ontzettend knap!  Elke wedstrijd werd weer volledig serieus opgepakt en aangegaan door coaches en spelers. En tuurlijk was niet elke wedstrijd een topwedstrijd, want optrekken aan een tegenpartij was niet mogelijk. Het moest dus echt helemaal zelf gedaan worden, elke wedstrijd weer.

Kortom; we mogen echt zeggen dat D2 een echt team is geworden, al heel veel geleerd heeft en op is naar een mooi feestje as zaterdag.

Dus als u niets te doen hebt as zaterdag 23 maart om 13.10; het zou leuk zijn als de D2 een zaal vol publiek heeft met een groot kampioensapplaus na afloop. Dus komt u ook?!