Verslag: OVVO F2 wint weer!

Afgelopen zaterdag reisde het F2 vijftal af naar DOC in Bussum op een voor hun ongebruikelijk tijdstip aan het begin van de middag.


Met een ruime tijd voor warming up (wat blijft rondjes rennen toch nog leuk op deze leeftijd ;-)) werd er gestart met de wedstrijd. Het was erg fijn om te zien dat DOC eenzelfde team bleek te hebben als OVVO; allemaal eerstejaars F-jes, in dezelfde leeftijd- en lengte categorie. Want dat is waar dit team nog wel eens tegenaan loopt; wedstrijden moeten spelen tegen tweedejaars teams en wat verschilt dat nog op deze leeftijd. Neemt niet weg dat F2 enorm groeit en leert; verloren ze aan het begin van het zaalseizoen nog met 2-18 van Fiducia; de uitwedstrijd een paar weken laten maakten ze het Fiducia enorm lastig en werd het maar 11-6 voor Fiducia.

Deze wedstrijd tegen DOC werd een hele spannende. In het begin nam DOC de leiding met 1-0 en later met 2-1. Maar gelukkig werkte OVVO er echt keihard aan, er werd enorm goed verdedigd, DOC kreeg de bal bijna niet van de ene naar de andere kant en kansen waren er bijna niet voor hen. OVVO daarentegen bleef ervoor gaan en na een 2-2 stand met nog een paar minuten te spelen werd het toch wel heel erg spannend. Alle OVVO aanhang en coach hadden het zweet in de handen staan. Zou het nog gaan lukken? En ja hoor, nog geen seconde voordat de zoemer ging schoot Tom de winnende goal door de korf. Wat een blijdschap en wat een opluchting. OVVO F2 heeft gewonnen!!

Allemaal blijde gezichtjes; wat is dit toch geweldig om te zien. Met een welverdiende overwinningslolly reed iedereen voldaan naar Maarssen terug! Op naar de volgende wedstrijd!!