Vertrouwenscontactpersonen binnen OVVO

Beste (ouders van) OVVO-leden,


In de laatste ledenvergadering is gestemd vóór het aanstellen van Karin Dalm en Judith Goedegebuure als Vertrouwenscontactpersonen binnen OVVO. Zij hebben in de zomer van 2022 een training ‘Vertrouwenscontactpersoon binnen de sport’ gevolgd bij het NOC-NSF.


Bekijk vooral bijgevoegde flyer en breng deze als ouders van OVVO-leden ook graag onder de aandacht van uw kind(eren).


Hieronder stellen Karin en Judith zich kort voor.


“Hai! Ik ben Karin Dalm. Samen met Matthijs woon ik sinds 2004 in Maarssen. Via schoolkorfbal zijn onze kinderen Anna en Lukas jaren geleden gestart bij OVVO. Zij zijn inmiddels betrokken (coachen, filmen) spelers binnen de vereniging.

Een veilige sport omgeving draagt bij aan plezier en ontwikkeling. Dit vind ik zo belangrijk dat ik hier graag mijn steentje in bijdraag.”


“Mijn naam is Judith Goedegebuure, ik ben getrouwd met Jan Willem en moeder van Koen, Lucas en Eva die alle drie korfballen bij OVVO. Ik vind het belangrijk dat onze kinderen en alle andere leden bij OVVO, kunnen sporten binnen een ‘veilig sportklimaat’. Daarom wil ik mij hiervoor inzetten in de rol van Vertrouwenscontactpersoon.”


“Samen vullen wij dus de rol van vertrouwenscontactpersoon in. Naast aanspreekpunt willen wij ook op andere manieren aandacht geven aan een veilig sportklimaat. Mocht je meer over ons, of over het wat en hoe van een ‘vertrouwenscontactpersoon’ (VCP) willen weten, schiet ons gerust aan ‘in de wandelgangen’, stuur een berichtje of kijk op de website voor meer informatie. OVVO zijn we tenslotte met z’n allen!”