Voordracht nieuwe voorzitter

Sinds het plotselinge vertrek van onze vorige voorzitter (Johan Dorst), is het bestuur naarstig op zoek gegaan naar een vervanger. Want wat is een bestuur nu helemaal zónder voorzitter? Eerder al gaf Henk Fokker aan dat dit zijn laatste seizoen zou zijn als bestuurslid korfbalzaken senioren en jeugd, en was het Jan Willem van Keulen die als beoogd opvolger van Henk alvast meedraaide in het bestuur.

Omdat de functie van voorzitter echter onverwachts vacant werd, en wij deze als bestuur liefst zo snel mogelijk ingevuld zagen, was het bijna logisch dat we Jan Willem hiervoor gingen vragen. Immers: in zijn dagelijks leven is hij namelijk al als leidinggevende mede verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van een grote scholengemeenschap, en kent hij als conrector dus wel het klappen van de zweep als het om besturen gaat. Wij zijn daarom blij om op de komende Algemene Vergadering Jan Willem voor te kunnen dragen als nieuwe voorzitter.

Vanaf dat moment start de periode van zes weken waarin tegenkandidaten kunnen worden aangedragen. Over de invulling van de functie die Henk achterlaat, en door wie, is het bestuur nog in beraad. Graag tot volgende week maandag 3 juni!


Het bestuur