VOORLOPIGE TEAMINDELINGEN SEIZOEN 2020/2021

Een ding kunnen we met zijn allen wel vaststellen. Wat is het een raar seizoen geweest. Ben je in de zaal lekker bezig met korfballen – in de race voor een kampioenschap, eindelijk de eerste wedstrijd gewonnen of lekker in vorm – en dan moet iedereen ineens stoppen met het favoriete spelletje door Corona. Hoe fijn was het dan ook dat er vanaf halverwege mei weer gekorfbald mocht worden! Nog geen wedstrijden maar tenminste weer een balletje gooien. En waarvoor? Lekker bezig zijn en met zijn allen en vast vooruit kijken naar komend seizoen waar we hopelijk vanaf september gewoon weer wedstrijden kunnen gaan spelen zoals we gewend waren en leuk vinden!


Op basis van het afgelopen seizoen, de evaluaties van de huidige trainers en het overleg met de trainers na afloop van de trainingen van de afgelopen weken hebben we de meeste knopen met elkaar kunnen doorhakken en zijn we tot de voorlopige teamindeling gekomen voor het komende seizoen. Dat was geen eenvoudige opgave. Simpelweg ook doordat we met zijn allen een stuk van het seizoen gemist hebben. Het indelen van de teams blijft ieder jaar weer een lastige opgave, er komt namelijk veel bij kijken. Leeftijd, niveau, goede en evenwichtige teamsamenstelling, verdeling jongens en meisjes en ook vriendjes en vriendinnetjes.


Uit de voorlopige indeling hieronder blijkt ook dat er nog een aantal beslissingen genomen moet worden. Voor die beslissingen willen we graag het moment van de oefenwedstrijden gebruiken. Voor sommige teams zal dit komende week al zijn en voor andere teams kan dit pas na de zomervakantie. Zie hiervoor de informatie zoals vermeld bij de voorlopige teamindeling van de A t/m D. We denken op die manier van een aantal spelers (m/v) net iets meer te kunnen zien dan tijdens een training en onderlinge partijtjes.


Vragen over de teamindeling?

We realiseren ons dat er altijd teleurgestelde spelers en/of ouders zullen zijn bij onderstaande voorlopige teamindeling. Toch vragen wij jullie begrip voor deze gigantische klus. De JC en trainers zijn van mening dat de voorlopige teamindeling weloverwogen is gemaakt, maar het kan toch gebeuren dat er behoefte is om te reageren op de teamindeling. 


Je kan/u kunt alleen reageren op de indeling van jezelf of uw eigen kind en wij vragen je/u per e-mail (jc@ovvo.nl) kort aan te geven waar u over wil praten. Om alvast de verwachtingen te managen: de jc zal niet per email ingaan op eventuele bezwaren. Dit doen we graag in een persoonlijk gesprek.


De JC nodigt naar aanleiding van een mail leden en/of ouders uit op dinsdagavond 7 juli tussen 19.30 tot 20.30 in de kantine van OVVO voor een gesprek indien nodig. Wij gaan uit van 10 minuten per gesprek en zullen in verband met de coronamaatregelen jou/u een specifiek tijdstip  doorgeven waarop dit gesprek kan plaatsvinden. [Mochten er naar aanleiding van de indelingen die nog gemaakt worden na de oefenwedstrijden nog behoefte aan overleg zijn, dan verzoeken we je/u ook een mail te sturen naar jc@ovvo.nl en dan zullen we in overleg een dag en tijdstip voor een gesprek prikken].


Mocht een naam per ongeluk ontbreken in onderstaand lijstje dan horen wij dat natuurlijk ook heel graag zo snel mogelijk via jc@ovvo.nl.


Trainers & coaches

De bezetting van trainers en coaches vordert en wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt op de website. Houd de site ook goed in de gaten voor de trainingsdagen en tijden van het nieuwe seizoen zodra alle trainers bekend zijn. We kunnen nog wel een aantal trainers/coaches gebruiken, dus indien je dit leuk lijkt, schroom niet en meld je bij de jeugdcommissie en wacht niet tot je gevraagd wordt!


Teamnummering

Voordat we overgaan tot bekendmaking van de voorlopige teamindeling hieronder eerst nog even het volgende. Het kan zijn dat kinderen binnen dezelfde leeftijdscategorie als dit seizoen zijn veranderd van teamnummer. Dit kan zowel omhoog als omlaag zijn. De teamnummering zegt niet alles over de speelsterkte van het team. De bond deelt de teams in op basis van de behaalde resultaten van de kinderen van het afgelopen seizoen. Per kind krijgt het team een sterktecijfer en het totaal hiervan bepaalt op welke sterkte dit team gaat spelen. In theorie kan dit dus betekenen dat de E6 hoger speelt dan de E4. 


Dan volgt hieronder de voorlopige teamindeling


A-Jeugd

A1/A2 heren
Dennis
Jarno
Jozua
Luka
Lesane
Mano
Mark
Mees H
Sem
Youri
A1/A2 dames
Anna
Dane
Danique
Esmee
Julia
Kiki
Lotte V
Suéla
Tosca
Annelot
Daphne
A3
Ingmar
Luuk
Jippe
Noah
 
Janneke
Floor J
Floortje L
Fransiene
Larissa
Tabita

Zoals gebruikelijk zal de definitieve indeling van de A1 en de A2 na de zomervakantie gemaakt gaan worden naar aanleiding van de trainingen en oefenwedstrijden die dan gespeeld gaan worden.


B-Jeugd

B1
Daan P
Dennis
Job
Mees
Quinten H
Quinten M  
Anouk
Britt
Ellen
Marlies
Mirthe
Roos K.
Vera
B4
Chris
Dani
Merijn
Rik
Sam
 
Chymène
Ellis
Evelyn
Mylène
Renske S.
B2
Daan H.
Jarne
Lukas
Mischa
1 heer uit B1
 
Iris
Kristel
Lotte
Sophie
1 dame uit B1
1 dame uit B1
B3
Casper
Guido
Reza
Thomas
Stefan
 
Ilse
Minke
Nikita
Roos D.
1 dame uit B2

Voor de B-teams zullen er nog enkele keuzes gemaakt worden voor de B1 en zal er vanuit de B2 nog 1 dame moeten afvallen naar de B3. Voor de B1 en B2 zal de definitieve keuze gemaakt worden tijdens de oefenwedstrijd volgende week of bij start van het nieuwe seizoen.
Informatie hierover volgt nog.


C-Jeugd

C1
Jelmar
Milan
Thijs-Jan
Timo
 
Bo L
Fleur
Maud
Rebecca
+1 dame C2
C4
Armin
Koen
Luca
Menno
 
Alicia
Fiona
Ramona
Renske
Safae
C2
Mirac
Stan
Ties
Yannick
 
Aimée
Kyra
Lara
Laura
Lindy
Nienke
Tjitske
C3
Nathanaël
Sem
Yeffrey
 
Amaya
Floortje
Juliët
Kira
Lisa

Voor de C1 zal er nog 1 keuze gemaakt moeten en hiervoor zal de oefenwedstrijd gebruikt worden volgende week of bij de start van het nieuwe seizoen. Informatie hierover volgt nog.


D-Jeugd

D1
Elias
Jesper
Levi N.
Pepijn
Sverre
 
Lisa
Roos
Sanne
Sarah
+1 dame uit D2
D4
Joël
Khoi
Levi H.
Rens
Chloé
Isabel
Jadyn
Lieke
Lola
Yanique
D2
Gijs
Jurre
Lucas
Mike
Olav
 
Bo van L.
Fleur
Isalie
Nikki
Sophia
Sasha
D3
Casper
Joshua
Mart
Ramon
Mads
 
Amber
Bo V
Isa
Nathalia
Nisa
Noortje


Voor de D-teams zal er mogelijk nog 1 dame van de D2 naar de D1 gaan. Dit zal tijdens de oefenwedstrijd volgende week of bij start van het nieuwe seizoen bepaald worden. Informatie hierover volgt nog.
Voor de D3 en de D4 hebben we gekozen voor een mix van eerste en tweedejaars D spelers en daarbij ook zoveel mogelijk gekeken naar combinaties van vriendjes/vriendinnetjes.


E- en F-Jeugd

Zoals al eerder op de website aangegeven zullen we de teamindelingen voor de E-teams en F-team(s) pas eind augustus/begin september bekend maken. We hopen namelijk dat er zich nog een aantal nieuwe jeugdleden aanmelden en dan kunnen we die beter indelen. Normaal gesproken zien we altijd een aantal nieuwe leden komen naar aanleiding van het schoolkorfbaltoernooi maar helaas kon die jaarlijkse traditie dit jaar niet doorgaan.


Iedereen die komende week geen oefenwedstrijd meer heeft of niet meer meedoet bij het afsluitende sportevenement Sharky op 11 juli a.s. willen we alvast een leuke vakantie wensen en we zien jullie allemaal gezond en fit weer terug in de 2e helft van augustus! Houd de website in de gaten voor informatie over de start van de trainingen. Voor degenen die nog een oefenwedstrijd voor de boeg hebben, succes en vooral ook nog veel plezier bij dit laatste potje voordat ook jullie korfbalvakantie begint.


Groeten

De jeugdtrainers en de JC