Voorlopige teamindelingen seizoen 2021/2022

Net als het vorige seizoen hadden we ook afgelopen seizoen behoorlijk last van Corona. Waren we net eindelijk weer lekker met de competitie bezig.. moesten we alweer stoppen. Gelukkig mochten we wel onderlinge wedstrijdjes spelen en was het vanaf 9 juni ineens ook toegestaan om alsnog wedstrijden tegen andere verenigingen te kunnen spelen. Eindelijk! Als JC hebben we ook dankbaar gebruik van deze mogelijkheid om alsnog echte wedstrijden te kunnen spelen en met dank aan Bertina zijn vliegensvlug alle oefenwedstrijdenschema’s alsnog geregeld !

Nog niet alle knopen zijn doorgehakt

Op basis van het afgelopen (rare!) seizoen, de evaluaties van de huidige trainers , het overleg met de toekomstige  trainers hebben we de meeste knopen met elkaar kunnen doorhakken en zijn we tot de voorlopige teamindeling gekomen voor het komende seizoen.

Dat was geen eenvoudige opgave. Simpelweg ook doordat we met zijn allen een stuk van het seizoen gemist hebben.


Het indelen van de teams blijft ieder jaar weer een lastige opgave, er komt namelijk veel bij kijken. Leeftijd, niveau, goede en evenwichtige teamsamenstelling, verdeling jongens en meisjes en ook vriendjes en vriendinnetjes. Daarnaast is de indeling altijd voorlopig omdat zich gedurende de zomerperiode ook ontwikkelingen kunnen voordoen die maken dat er alsnog wijzigingen aangebracht moeten worden in de teamindelingen (blessures, afmeldingen, aanmeldingen etc).


Uit de onderstaande voorlopige indeling hieronder blijkt ook dat er nog een aantal beslissingen genomen moet worden. Voor die beslissingen willen we graag de trainingen en  de oefenwedstrijden direct na de zomervakantie gebruiken om uiterlijk 4 september dan de laatste knopen door te hakken.

Vragen over de teamindeling?

We realiseren ons dat er altijd teleurgestelde spelers en/of ouders zullen zijn bij onderstaande voorlopige teamindeling. Toch vragen wij jullie begrip voor deze gigantische klus. De JC en trainers zijn van mening dat de voorlopige teamindeling weloverwogen is gemaakt, maar het kan toch gebeuren dat er behoefte is om te reageren op de teamindeling.


Je kan/u kunt alleen reageren op de indeling van jezelf of uw eigen kind en wij vragen je/u via deze link naar het “inschrijfformulier” kort aan te geven waar je/u over wil praten met ons zodat wij dit daarna in een persoonlijk gesprek nader kunnen toelichten. 


De JC nodigt naar aanleiding van een mail leden en/of ouders uit op woensdag 30 juni  tussen 19.30 tot 20.30 in de kantine van OVVO voor een gesprek indien nodig. Wij gaan uit van 10 minuten per gesprek en zullen in verband met de coronamaatregelen jou/u een specifiek tijdstip  doorgeven waarop dit gesprek kan plaatsvinden.

Voorlopige teamindelingen

Hieronder volgen per categorie de voorlopige teamindelingen en indien van toepassingen een korte toelichting. Alle spelers zijn in alfabetische volgorde weergegeven

A-jeugd

Er is voor de A1 dames gekozen om met 6 dames te starten in verband met huidige blessures en een geplande operatie. Afhankelijk van de duur van het herstel kan het nog zijn dat er op enig moment een dame afvalt naar de A2. Bij de heren moet de definitieve keuze nog gemaakt worden.


A1A2A3
Dennisheer A1Chris
Ingmarheer A1Dani
JobJarnoMerijn
LukaJippeNoah
Mees WLesane
Sem
Youri
AnnaEllisChymene
AnoukJannekeFloor
DaniqueLotteFranciene
EllenSophieMylene
MirtheTabita
Vera


De A-traint op dinsdag 29 juni voor de laatste keer dit seizoen. Training start om 19.15u  en wordt gegeven door de nieuwe trainers.

B-jeugd

De indeling bij de B-jeugd was dit jaar geen gemakkelijke puzzel in verband met de diverse afmeldingen aan de kant van de heren waardoor we een flink tekort aan heren hadden.


We zijn hierdoor genoodzaakt geweest om als JC een aantal heren die komend seizoen al in de A zouden moeten gaan spelen te vragen of zij alsnog een jaartje extra in de B zouden willen blijven spelen. We zijn heel blij dat deze heren hiertoe bereid zijn gebleken (Daan, Lukas, Thomas, Casper, Sam bedankt alvast!!).  Met deze maatregelen hebben we nog steeds niet genoeg heren in de B en dat heeft ons na uitgebreid overleg doen besluiten om de verdeling 5-4-2-3 te maken over de B1-B4.


De hoeveelheid “A” heren heeft ook tot puzzel geleid om te zorgen dat ook per team met dispensatiespelers er genoeg 1e jaars bij staan om dit leeftijdsoverschrijding direct te compenseren.  Verder hebben we gekeken naar combinaties met vrienden/vriendinnen en hebben we bij de B3 iets meer 2e jaars dames geplaatst omdat zij als heer moeten kunnen spelen.


Voor de dames van de B1 geldt dat zij het de trainers behoorlijk moeilijk hebben gemaakt en dat er eigenlijk nog geen duidelijke keuze te maken was. Er is daarom in overleg besloten om deze keuze uit te stellen tot de start van het nieuwe seizoen en dus de trainingen en oefenwedstrijden t/m begin september voor te gebruiken.


B1B2B3B4
Daan HJarneCasperSam L
Daan PLukasThomasThijs Jan
MischaMennoYannick
QuintenStan
Timo
Brittdame B1Ilse BAlicia
LindyAimeeIrisJuliet
MarliesMinkeKyraKira
MaudNikitaLauraLisa A
RebeccaTjitskeNienkeRamona
Roos KRoos DRenske k


De B-traint op donderdag 1 juli voor de laatste keer dit seizoen. Training start om 19.15u  en wordt gegeven door de nieuwe trainers c.q. evt. invaltrainer.

C-jeugd

Voor de heren van de C1 zitten we met het luxeprobleem dat “de keuze is reuze” en is gebleken dat de tijd tekort is gebleken om nu al een goede keuze te kunnen maken. We hebben hier in overleg met de trainers besloten om deze keuze uit te stellen tot de start van het nieuwe seizoen en dus de trainingen en oefenwedstrijden t/m begin september voor te gebruiken. Ook bij de dames moet de laatste knoop nog doorgehakt worden.


Voor de C2 en C3 hebben we na rijp beraad gekozen om in de C2 met 6 heren te spelen en in de C3 met 4 heren en voor de dames geldt dat er 5 dames in de C2 gaan spelen en 7 dames in de C3.


C1C2C3
Eliasheer C1Armin
Jelmarheer C1Luca
JesperKhoiNathanael
MilanKoenTygo
Nieuwe heerOlav
PepijnRens
Sverre
Bo Ldame C1Floor
Lisa JFionaIlse E
RoosLaraIsa
SanneNikkiJadyn
SarahSashaLieke
SophiaNathalia
Nisa


De C-traint op donderdag  1 juli voor de laatste keer dit seizoen. Training start om 18.00u  en wordt gegeven door de nieuwe trainers c.q. evt. invaltrainer.

D-jeugd

De indeling bij de D-jeugd was ook geen gemakkelijke omdat de heren van de D1 zoals opgenomen in onderstaande indeling erg dicht tegen elkaar aan liggen. We hebben er uiteindelijk voor gekozen om daarom wel met 5 heren in de D1 te gaan spelen. Dit heeft tot gevolg dat er in de D2 en D3 vooralsnog maar 3 heren per team overblijven.


Aan de kant van de dames hebben we precies 15 dames voor 3 teams en hebben we deze voor de D1 zoveel mogelijk op sterkte ingedeeld en hebben we voor de D2 en D3 ook gekeken naar onderlinge vriendschappen (voor zover bij ons bekend).


Kijkend naar de bezetting dan mag ook duidelijk zijn dat we ook nieuwe D-leden kunnen gebruiken. We merken echt dat we nu 2 jaar achter elkaar geen schoolkorfbal hebben gehad.


D1D2D3
GijsJonathanJoshua
JurreLucasJulian
LarsTomMart
Levi
Mike 
ChloeAnnaLeonie
IsalieBo VLiz
LolaLizzyLotte K
RomiNoortjeLotte M
VivianYaniqueSaar


De D-traint op dinsdag 29 juni voor de laatste keer dit seizoen. Training start om 18.00u  en wordt gegeven door de nieuwe trainers c.q. evt. invaltrainer.

E-jeugd

In de E-jeugd van komend seizoen hebben we helaas met behoorlijk wat afmeldingen te kampen gehad, vooral aan de kant van de heren. Gevolg is dat we momenteel nog maar 3 heren over hebben op de gehele E.


De totale bezetting is ook behoorlijk krap (14 spelers) maar we hebben er voor dit moment wel voor gekozen om te proberen met 3 teams aan de competitie te gaan beginnen omdat we heel erg hopen dat er begin van het nieuwe seizoen nog nieuwe spelers (m/v) bij gaan komen. Neem dus vooral vriendjes/vriendinnetjes etc mee naar OVVO!!


De indeling zoals hieronder opgenomen is echt nog een voorlopige indeling. We gaan bij de start van het nieuwe seizoen echt nog even kijken of het haalbaar is om met 3 teams te starten of dat we er toch nog 2 van moeten maken. Met een paar nieuwe leden erbij moet het al lukken om dit sowieso met 3 teams te gaan doen.


E1E2E3
AmyKyra KElisabeth
FayLisa BEva
JitteMerelIsabel
MatsRubenMyrthe
Samuel


Ook hier merken we bij de E- en F-jeugd dat we 2 jaar achter elkaar geen schoolkorfbaltoernooi hebben kunnen organiseren.

Er is dit seizoen geen training meer. De laatste E-training was op 25 juni.

F-jeugd

Goed nieuws, we kunnen komend seizoen met 2 F-teams starten maar ook hier geldt nog dat de bezetting behoorlijk krap is en dat we nieuwe leden heel erg goed kunnen gebruiken. Dus breng je vriendjes/vriendinnetjes mee naar OVVO! Iedereen is van harte welkom.


De indeling zoals hieronder opgenomen is echt nog een voorlopige indeling. We gaan bij de start van het nieuwe seizoen echt nog even kijken of dit de beste indeling is en hopelijk mogen we ook ong. een aantal nieuwe kinderen plaatsen.


F1 F2
DexEmma
JayIsa-Belle
LiesLeona
LineLuuk
Mette


Er is dit seizoen geen training meer. De laatste F-training was op 25 juni.

Deze week laatste trainingen jeugd

In de week van 28 juni zijn de laatste trainingen en deze zijn gebaseerd op de nieuwe voorlopige teamindelingen zoals deze op maandag 28 juni bekend gemaakt zullen worden. 


 • Dinsdag 18.00 – 19.00: D jeugd
 • Dinsdag 19.15 – 20.15: A jeugd
 • Donderdag 18.00 – 19.00: C-jeugd
 • Donderdag 19.15 – 20.15: B-jeugd

De laatste trainingen van de E en F jeugd was  op vrijdag 25 juni en de kangoeroes trainden voor de laatste keer op zaterdag 26 juni.

Trainers komend seizoen

In de afgelopen weken zijn we ook druk bezig geweest met het vinden van trainers/coaches voor alle teams. Op dit moment is dit nog niet voor alle teams gelukt maar zijn we met een aantal nog bezig maar is nog niet te communiceren of dit ook daadwerkelijk de trainer(s) gaan worden. Vandaar dat er nog vacature staat


Mocht je nog eerder gevraagd zijn en nee gezegd hebben of nog niet gevraagd zijn, en wel trainen willen geven op een van de nog openstaande plekken, laat het ons weten!


We hopen binnenkort te kunnen berichten dat ook de vacatures zijn ingevuld.

Op dit moment kan het volgende al bekend gemaakt worden

 • OVVO A1: Mattias en Robin
 • OVVO A2: Marnick en Rick
 • OVVO A3: Erwin van Luijendijk
 • OVVO B1: Jelle en Olof
 • OVVO B2: Nanouk en Mano
 • OVVO B3: Thea en vacature
 • OVVO B4: Mario en Corneel
 • OVVO C1: Laurens en Jozua
 • OVVO C2: vacature
 • OVVO C3: vacature
 • OVVO D1: Mark en Job
 • OVVO D2: Ellen, Mirthe en Anna
 • OVVO D3: Janneke, Nikita, Franciene
 • OVVO E1: Jeroen, Timo
 • OVVO E2: Tjitske, Sophie, Marlies
 • OVVO E3: Rebecca, Bo, LIndy
 • OVVO F1: Nienke, Aimee, Williane
 • OVVO F2: Quinten, Roos, Menno (en Pim)
 • Kangoeroes: Kirsten van K, Kyra, Roos M, Sarah, Lisa, Pepijn, Sverre

Fijne zomervakantie!

Iedereen succes nog even met de laatste loodjes op school en we willen iedereen alvast een leuke zomervakantie wensen en we zien jullie allemaal gezond en fit weer terug in de 2e helft van augustus! Houd de website in de gaten voor informatie over de start van de trainingen. 


Groeten


De jeugdtrainers en de JC