Vrienden van OVVO regelt nieuwe vlaggenmast met vlag!

Zoals wellicht bekend hebben wij bij OVVO de “Vrienden van OVVO“. Er wordt jaarlijks door de “vrienden” geld gedoneerd en initiatieve bedacht waar OVVO iets aan heeft. Denk aan de twee grote TV’s waar op één in de  kantine een prijzenlijst staan maar ook het dagmenu als deze er is, de digitale scheidsrechtersfluitjes, solarlampen bij de container en zijkant van de kantine. 

Er was een idee om weer een mooie grote vlag bij de ingang aan de vlaggenmast te hangen. Op de website zie je nog wel de oude vlag hangen. We gingen op zoek naar een hogere vlaggenmast.  Marktplaats is dan de plek waar je moet zijn.

De vlaggenmast, 10 meter hoog, moesten we in Zoeterwoude ophalen. Daar stond de mast nog bij een bedrijventerrein. Met een slijptol konden we de oude moeren losslijpen en uiteindelijk na bijna 1,5 uur de mast op de oplegger leggen. Door een bekende van Ronald van L. werd een BE oplegger gratis aan ons uitgeleend. Met 9 zakken betonmortel, 1 zak zandcement staat de mast nu veilig naast de ingang. Het verwijderen en plaatsen kosten nogal wat uurtjes werk maar wij zijn er trots op.