Vriendjes- en Vriendinnetjes-dag

Zaterdag 6 november hebben we een zeer geslaagde vriendjes en vriendinnetjes dag gehad nadat alle voorbereidingen waren getroffen (zaal regelen, kantinedienst verzorgen en vrijwilligers werven) was het eindelijk zo ver. De vriendjes en vriendinnetjes dag voor de Welpen, F, E en D jeugd. Bij beide groepen hadden we 20 kinderen dus in totaal 40 kinderen!!!

Om 9:15 kwamen de 1e kinderen voor de welpen en F groep binnengestroomd, zo konden we keurig om 9:30 lekker starten met een leuke tik warming-up. Hierna volgde de spellen waarbij en er erg veel plezier werd gemaakt en zo nu en dan moesten we ouders natuurlijk even op de hoogte gestel worden hoeveel punten ze wel niet hadden ‘’kijk mam hoeveel pylonen ik omgooide’’, ‘’pap zag je dat!?’’ en zo ging het de hele dag door. Tussendoor waren er voor kinderen lekkere bakjes met fruit en wat limonade om even de dorst weg te nemen, want dat sporten kost natuurlijk veel energie!

Vervolgens kwam de E en D kinderen en die zagen natuurlijk alles klaar staan en dat betekent natuurlijk UITPROBEREN! Je kreeg vraag na vraag‘’Wat gaan we hier doen’’ en ‘’bij wie zit ik in het team zo?’’ gelukkig waren na de uitleg alle vragen beantwoordt en konden we lekker gaan beginnen. Na de spellen gingen de groepjes onderling ook nog spellen tegen elkaar doen en natuurlijk korfballen!! Achteraf kregen alle kinderen een leuke diploma/oorkonde mee met hun naam erop, zodat ze deze leuke en gezellige dag niet snel zouden vergeten.

Een evenement is natuurlijk niet te organiseren zonder vrijwilligers. Daarom wil ik graag iedereen bedanken die heeft geholpen tijdens de spellen, de kantine ploeg en natuurlijk alle kinderen die er een hele leuke dag van gemaakt hebben!