VANAVOND:Wat hebben G-korfbal, de selectie , C-jeugd en de Rotary club Maarssen met elkaar te maken?

Een hele goede vraag.  Op 29 mei hebben ze heel veel met elkaar te maken.

Woensdag 29 mei vanaf 19.00 uur is namelijk dé korfbal avond van het OVVO-seizoen.

Op deze avond kunt u vanaf 19.00 uur komen kijken naar ons G-team, onze selectie spelers, de C-jeugd én dit jaar Rotary club Maarssen.

Wat kunt u op deze avond verwachten? U ziet 3 wedstrijden waarvan ik u nu al voorspel dat u die gezien moet hebben. U ziet heel, heel, heel veel spelplezier.

U ziet een top scheidsrechter Jaap Fokker, u ziet de spelers van het G-team, spelers van de selectie en dit jaar ook gast spelers van Rotary club Maarssen. Rotary club Maarssen heeft namelijk eerder dit jaar een sportief initiatief ‘Beat the Rotary’ in het leven geroepen. De Rotary vroeg aan sportclubs om op een leuke manier de Rotary uit te dagen.

Onze jeugdspelers (C-teams) en G-spelers hebben mee gewerkt aan een hele leuke uitnodiging.

Zie het filmpje:

Hier kon de Rotary uiteraard niet omheen en om deze reden komen zij woensdag 29 mei naar onze OVVO-hal. De Rotary vindt het overigens een eer om naar onze hal te komen en stellen om deze reden ook een vergoeding beschikbaar van 500,- euro.

Woensdag avond is ook de C-jeugd aanwezig, als echte BWA-supporters met Sharkie. Uiteraard mogen andere, al dan niet BWA, supporters ook komen kijken. Graag zelfs.

Dus komt allen woensdag 29 mei om 19.00 uur naar de OVVO-hal.

Zegt het voort, zegt een voort😊 😊 😊

Laten we er een gezellige avond van maken.