Wat moet je weten voordat je je in schrijft voor kamp?

Voor het inschrijven voor OVVO-kamp zijn er een aantal dingen die handig zijn om te weten.

Kosten

Je inschrijving is pas definitief als c.k.v. O.V.V.O. jouw betaling ontvangen heeft. De kosten van het kamp zijn dit jaar vastgesteld op €75, hetzelfde bedrag als vorig jaar. Maak daarom direct na je inschrijving € 75,- op de rekening van C.K.V. OVVO te Maarssen met nummer NL04 RABO 0380 4128 37 over om zeker te zijn dat je mee kunt op kamp.

Shirts

Wij willen ook dit jaar elk kind een kampshirt geven ter herinnering. Lees graag de onderstaande maattabellen goed door om zo de goede maat alvast te bepalen bij het inschrijven. Doe dit A.U.B. zorgvuldig om teleurstelling te voorkomen.

Er zijn 3 types T-shirts: ‘Kindershirts’, ‘Volwassen Dames’ en ‘Volwassen Unisex’. Voor de jongste jeugd zal een kindershirt voldoen, voor de oudere jeugd zal wellicht een volwassen shirt beter zijn. Bij het inschrijven vragen wij naar welk type shirt je wilt en welke maat je dan wilt.

AVG (algemene verordening gegevensbescherming)

Voor een goede organisatie van het kamp is het noodzakelijk dat wij de beschikking hebben over de juiste persoonsgegevens van de kampganger en de contactpersoon in geval van nood. We willen immers iedereen kunnen informeren over de juiste informatie van het kamp. Ook willen wij graag enkele foto’s en filmpjes via de website en social media delen tijdens en na het kamp om het thuisfront een impressie van het kamp te geven of om thuis nog eens na te kunnen genieten van wat er allemaal beleefd is. Tijdens de inschrijving vragen wij je toestemming om ook de door jou opgegeven persoonsgegevens en portretrechten van de kampganger voor deze, en uitsluitend deze, doeleinden te gebruiken. Zonder deze toezegging is deelname aan het kamp helaas niet mogelijk.